Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslana ti lista poz.. drugdecki ako ima edna lista so Mk kanali shto ne kocat..na Pm.. epten ke sum blagodaren
fala
Да не заборавиш да си изпратиш една листа на pancepaki докато работиш с другија профил да не седи така без везеЕте го одговорот задоволен сум тоа е форум кога ке се праша нешто да се одговори за тоа служат форумите.Штом е така и јас утре ке направам уште еден профил,штом тоа што пишува во правилата не важи за сите,ке си одговарам и јас сам на себе на постови.
Зашто да не можно е и тоаДа не заборавиш да си изпратиш една листа на pancepaki докато работиш с другија профил да не седи така без везе
Примено!!!imam go vo predvid za slediont pat se izvinuvam
RTPortugalpovelete edna spanska ili koj ja znae sto jazik e
http://masteriptv.dnsfor.me:8000/get.php?username=rafael&password=rafael&type=m3u
Го ставив јас во спојлер, јас сум еден од модераторите на темава па може да ги уредувам тука.ништо не можиме да видиме на странава од твојава листа.или само линк постави или во спојлер,дајте и модераторе превземи нешто!!!!!!!!!!!