Не им е срам? После „Пуч“.СЈО отвори два нови случаи - „Тарифа“ и „Тенк“
Не им е срам? После „Пуч“.СЈО отвори два нови случаи - „Тарифа“ и „Тенк“
За правда нема срам.Не им е срам? После „Пуч“.
Правдата мора да се спроведува системски, не каубојски, согласно тоа, прво овој закон за СЈО треба да се поништи како неуставен, а потоа да се имплементира уставно решение. Се до тогаш, мене ова (ќе) ми личи на несериозна постапка, а башка па „работата“ на СЈО која е апла партиска, тенденциозна... Капак на се... „Пуч“. Е па секако дека го урна „дигнитетот“.Но, во време кога имаме СЈО треба да тргни работата, нели?
Полека го припремате народот за федерализацијане иде да стават мкд знаме кога во истата општина сдсм има албанско
.. патем викаат влада треба да состават победничката македонска и албанска партија...Која е победничка албанска партија, дуи или сдсм ??
Токму за тоа и зборувам. Кај им е правдата во „Пуч“?[DOUBLEPOST=1485264321][/DOUBLEPOST]За правда нема срам.
Нели таа партија постави „норма“ која ја „прифатија“ и останатите... победниците да формираат влада. Нели мора да има такви партии во владата. Сега.. нека не измислуваат нови работи за стари правила.Значи на грујо не му е проблем да преговара со партија која не се удостојува ни името да го напиши и на Македонски јазик и да стави и Македонско знаме пред своето седиште во Македонија? то ли се идеалите на Внатрешна Македонска Револуционарна Организација - Демократска Партија за МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО Единство?
A шо вели уставен за СЈО?Правдата мора да се спроведува системски, не каубојски, согласно тоа, прво овој закон за СЈО треба да се поништи како неуставен, а потоа да се имплементира уставно решение. Се до тогаш, мене ова (ќе) ми личи на несериозна постапка, а башка па „работата“ на СЈО која е апла партиска, тенденциозна... Капак на се... „Пуч“. Е па секако дека го урна „дигнитетот“.
Кaкoв Пуч бе, видoвме кoј снимaл и прoтив кoгo имa дoкaзи декa снимaл. Зoштo дa се прoдoлжи сo тaкoв мoнтирaн случaј кaкo Пуч? Немoј oлку неутрaлен дa си жити се. Кaј им е прaвдaтa пa хaхa.Токму за тоа и зборувам. Кај им е правдата во „Пуч“?[DOUBLEPOST=1485264321][/DOUBLEPOST]
Нели таа партија постави „норма“ која ја „прифатија“ и останатите... победниците да формираат влада. Нели мора да има такви партии во владата. Сега.. нека не измислуваат нови работи за стари правила.
Ја спроведоа, што не е јасно?Кај им е правдата во „Пуч“?
влада може да состави само партија или партии со најмалце 61 пратеникТокму за тоа и зборувам. Кај им е правдата во „Пуч“?[DOUBLEPOST=1485264321][/DOUBLEPOST]
Нели таа партија постави „норма“ која ја „прифатија“ и останатите... победниците да формираат влада. Нели мора да има такви партии во владата. Сега.. нека не измислуваат нови работи за стари правила.
Правдата се спроведува селективно години наназад, дпмне си го присвои судството, правно речено - го еба правниот систем на РМ. Не само несериозна постапка туку е и надреалистичка да се поништи СЈО, кое бајдвејно го донесоа и дпмне и сдс!Правдата мора да се спроведува системски, не каубојски, согласно тоа, прво овој закон за СЈО треба да се поништи како неуставен, а потоа да се имплементира уставно решение. Се до тогаш, мене ова (ќе) ми личи на несериозна постапка, а башка па „работата“ на СЈО која е апла партиска, тенденциозна... Капак на се... „Пуч“. Е па секако дека го урна „дигнитетот“.
Е..... тоа е опасна работа. Не смее да одлучува по сопствена волја.[DOUBLEPOST=1485267312][/DOUBLEPOST]A шо вели уставен за СЈО?
Да... така е. Затоа, за сите исто така ќе се спроведува.Ја спроведоа, што не е јасно?
На сите кои користите вакви зборови како последниов им велам: Не бидете простаци.Правдата се спроведува селективно години наназад, дпмне си го присвои судството, правно речено - го еба правниот систем на РМ. Не само несериозна постапка туку е и надреалистичка да се поништи СЈО, кое бајдвејно го донесоа и дпмне и сдс!
Какво е ЈО тогаш ако е СЈО партиско?
СЈО го донесоа сите лепотани заедно? ЈО е ОК, СЈО не е ОК? Кој е партиски тенденциозен цела деценија? Судството на сдс, лдп, тупак амару?
Пуч? Дигнитет на СЈО заради пуч? Кај е дигнитетот на ЈО за сите предмети за кои не работеше за сето ова време? За кој дигнитет з б о р у в а т е?
Каубојски?
Пациенти!
Нешто не ти е јасно ли? Заборави како се спроведуваше правда 10 години? Или за тоа не ти се зборува? Сега кога е нешто нормално ти смета а? А за правдата која беше спроведувана досега не ти смета. Кажи ајде не ти смета што Грујо купил мерцедес од 500+ илјади евра со твои пари?Да... така е. Затоа, за сите исто така ќе се спроведува.