Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Godfire: Rise of Prometheus.

На андроид. Феномална графика, контроли и музика. Делува како некоја Сони ексклузива, налик God of War. Must play.

Ќе се надоврзам на постот на @HoT IcE за Paladins.
Играта е премногу забавна, ја имате на Steam, симнувајте одма.
Ги имам играно и двете игри (paladins & ow), ова каде каде повеќе ми се свиѓа ради длабочината што ја има.
Items/Perks и Loadouts кои моеш да ги зимаш пред почеток/за време на меч ја прават тоа што е, можност за милион комбинации, едино што има само 20 херои, but we still in beta.
Се остаив последниов период, РИП испитнава сесија, лол.

Јас ја усрав Overwatch кога беше една недела на free и додека ја играв ми беше добра, забавна. Ама Паладинс ми е боља чисто ради тоа што ја пред све сум CSGO играч и сакам aim heavy игра, на ОW освен Widow нема друг што многу зависи од aim. Премногу се сведува на ултиња и магии. Паладинс е спротивно, ептен ми се свиѓа.

Дечки не сте свесни колку добра игра е овервач. Препорака за секој фпс манијак. (y)

Јас ја усрав Overwatch кога беше една недела на free и додека ја играв ми беше добра, забавна. Ама Паладинс ми е боља чисто ради тоа што ја пред све сум CSGO играч и сакам aim heavy игра, на ОW освен Widow нема друг што многу зависи од aim. Премногу се сведува на ултиња и магии. Паладинс е спротивно, ептен ми се свиѓа.
Ахахахаха..... исти се брат..... Видоѕ Мекри Солџер76..... и ред други зависат од добар ејм..... истото и во Паладинс.... сакаш да ми кажеш дека за Бомб Кинг ти треба ејм?

Почнав паладинс, незнам за што е тоа првото од атак, кој се тие деплојаблс?

GeForce GT 710M
i3-3217U CPU @ 1.80GHz
RAM 4 GB

Дајте нешто за оваа конфигурација освен:
AC i AC2
Sleeping dogs
Tomb raider 2013
Hitman: Absolution
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist i Splinter Cell: Conviction
Dota 2

GeForce GT 710M
i3-3217U CPU @ 1.80GHz
RAM 4 GB

Дајте нешто за оваа конфигурација освен:
AC i AC2
Sleeping dogs
Tomb raider 2013
Hitman: Absolution
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist i Splinter Cell: Conviction
Dota 2
Darksides, нема подобро ;)

Истата конфигурација само 820 М Geforce
Предлог стратегија нешто во стил на Dawn of war ?
Starcraft 2,Company of heroes 1 и 2, и пробај ја XCOM не е многу слично ама е ептен добра.

Слично на Down of War тешко,види ги Diablo 3,The Incredible Adventures of Van Helsing или Torchlight.
Да се разбереме пошто не се разбираме .Dawn of War -Soulstorm -Dawn of War -Dark Side -Dawn of War III .Тоа е стратегија не 2 ките.
Тие се squad games .

Препорачајте некој игри за компјутер како Grand Turismo??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom