Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Како не изиграв ништо :S
Кербер 19.5+ мислев али ми затворија пред нос.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.449
Поени од реакции
39.078
Norveska 1 1,42 I kola I kukja i zena i deca i se Sto imate!
Норвешка - 1
Ливерпул - 1
Еспањол - 1
Севилја - 2
Јуве - 1

Ова се екипи шо очајно им треба победа , океј можда Севилја и Јуве малце да штрчат али јас мислам дека тикетот е 90 % сигурен. Севилја има 4 у низа али игра кај Осасуна во гости која е очајна на последното место со еден куп повреди.
Јуве минатата има пораз од Фиорентина , и има утакмица помалце али Рома е во страшен налет. Не верувам дека ќе се луксузират да киксат со Лацио.
Ливерпул 2 нерешени по ред , а сега го чека дома последно пласираниот размонтиран Свонси. Шта речи , чист кец.
Еспањол има 1 победа во последните 5 утакмици , а верувај тимот игра многу добро , среќа ги спаси Валенсија минатото коло да земат 3 бода. Плус играт против Гранада која е можда за нијанса подобра од Осасуна , али 6 повредени фудбалери и тоа како одат во прилог на Еспањол.

Би ја додал и Барса , али ај да не лакомам и да ризикувам , сепак можно е во последен момент да ја тргнам Норвешка и да ја додадам Барса , ствар ме фаќа од овие нашите. Колку и да се слаби и Норвешка да е јака ние сме луда нација , знаеме да направиме БУМ у момент кога најмалце очекуваш. :pos:

Ова ми е листот за викендов за кој планирам едно 25-30 евра максимум , можна е само горната ротација шо ја спомнав. Не ги знам коефициентите сеуште , али испод 5.5 нема да биде.

Член од
11 јуни 2016
Мислења
44
Поени од реакции
9
За утре
Норвешка 1.4 коеф и Словенија 1.55-1.6 коеф
Двете утакмици можат да се пишат дури и на хендикеп, ќе завршат минимум со 5-6 разлика

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За утре
Норвешка 1.4 коеф и Словенија 1.55-1.6 коеф
Двете утакмици можат да се пишат дури и на хендикеп, ќе завршат минимум со 5-6 разлика
Барем дајте и 7 бројчиња од 1-34 лото да изиграме поголема е добивката за 7ца штом веќе знаете дека ќе губат со 5-6 разлика или штом веќе се ставаат куќи станови коли ...

Член од
11 јуни 2016
Мислења
44
Поени од реакции
9
Барем дајте и 7 бројчиња од 1-34 лото да изиграме поголема е добивката за 7ца штом веќе знаете дека ќе губат со 5-6 разлика или штом веќе се ставаат куќи станови коли ...
Ајде бе друже, слободно изиграј поинаку ако мислиш
Јас само дадов предлог, како што реално стојат работите,
а ако се надеваш дека можеме да ги изненадеме Норвешка тоа е твој проблем
Реално Норвешка е двојно посилна од Исланд на секоја позиција.
А да и споредбата со лото, ти беше многу глупава, крај краева затоа сме сите на овој форум
инаку би играле лото

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ајде бе друже, слободно изиграј поинаку ако мислиш
Јас само дадов предлог, како што реално стојат работите,
а ако се надеваш дека можеме да ги изненадеме Норвешка тоа е твој проблем
Реално Норвешка е двојно посилна од Исланд на секоја позиција.
А да и споредбата со лото, ти беше многу глупава, крај краева затоа сме сите на овој форум
инаку би играле лото
Овде доколку имаш тип добро е да споделиш некоја анализа зошто би бил типот добар повредени или суспендирани играчи а не само така ставете куќа ставете кола .. знам дека Норвешка е појака од исланд затоа е и тој коефициент али јас не би играл против нашите ..

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Mamat v p... na zlatna sto seuste ne izbacia dopuna do sega ..e tolku .
Tolku da bidat utepani i sakati,1saat a uste nema dopuna .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.384
Поени од реакции
5.493
Словенија 1 @ 1.60 :eek:

Ова не ПОКЛОН, ова е поклон над поклоните, Русија неможи да напрај изненадување против оваа Словенија.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Овде доколку имаш тип добро е да споделиш некоја анализа зошто би бил типот добар повредени или суспендирани играчи а не само така ставете куќа ставете кола .. знам дека Норвешка е појака од исланд затоа е и тој коефициент али јас не би играл против нашите ..
Сега јас ќе објаснам зошто Норвешка е логичен 1.

-Имаат поквалитетни играчи од Македонија на сите позиции освен на десната бековска позиција.

-Норвешка игра многу дисциплиниран и брз ракомет што тотално не му одговара на нашата репрезентација т.е. слично како Словенија.

-Норвешка имаше тренинг натпревар против Јапонија вчера додека нашите играа на високо темпо и плус бркаа цел натпревар(што значи се потрошија бидејќи да бркаш резултат е незгодно),што значи дека нашите се сигурно поуморени.

-Македонија нема никаква клупа односно нема замени и значи 5 натпревари досега играа со истите играчи без никакви ротации и плус екипата зависи од формата на 36-37 годишен играч што значи тимот нема никаква физичка сила и снага да игра 60 минути на исто ниво против Норвешка која е далеку поквалитетна и покомплектна екипа на сите позиции и поширок состав

-Кај Македонија Манасков сигурно нема да игра а Миркуловски (што ни е најбитен играч) е полу-повреден и прашање е колку ќе игра..Миркуловски ни е најдобар одбранбен играч што можи да игра 1 на 1 на сите ама за тоа треба подршка,додека другите дефанзивци се забавена снимка.

Треба само малце да ги поставите фактите на маса и да размислите зошто Норвешка ќе победи, а не само да пишувате дека Македонија се незгодни или не знам што па демек можиме да изненадиме..со кои играчи ние ќе изненадиме во ситуација кога Манасков и Миркуловски се повредени?.и тие двата да играат немаме никакви шанси бидејќи немаме замени за нив,како по демоните нашите репрезентативци ќе издржат 60 минути во егал против Норвешка?..

Огромна грешка на бумејкерите што нема да ги чини скапо бидејќи луѓето во светот не се кладат многу на ракомет..ама да даваш 1.40 коефициент на Норвешка на ваков мечап е лудост..1.20 максимум очекував ама овие ја претераа искрено..на ова ама онака буквално куќа се става и да си спиеш на рает

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
509
Поени од реакции
399
Сега јас ќе објаснам зошто Норвешка е логичен 1.

-Имаат поквалитетни играчи од Македонија на сите позиции освен на десната бековска позиција.

-Норвешка игра многу дисциплиниран и брз ракомет што тотално не му одговара на нашата репрезентација т.е. слично како Словенија.

-Норвешка имаше тренинг натпревар против Јапонија вчера додека нашите играа на високо темпо и плус бркаа цел натпревар(што значи се потрошија бидејќи да бркаш резултат е незгодно),што значи дека нашите се сигурно поуморени.

-Македонија нема никаква клупа односно нема замени и значи 5 натпревари досега играа со истите играчи без никакви ротации и плус екипата зависи од формата на 36-37 годишен играч што значи тимот нема никаква физичка сила и снага да игра 60 минути на исто ниво против Норвешка која е далеку поквалитетна и покомплектна екипа на сите позиции и поширок состав

-Кај Македонија Манасков сигурно нема да игра а Миркуловски (што ни е најбитен играч) е полу-повреден и прашање е колку ќе игра..Миркуловски ни е најдобар одбранбен играч што можи да игра 1 на 1 на сите ама за тоа треба подршка,додека другите дефанзивци се забавена снимка.

Треба само малце да ги поставите фактите на маса и да размислите зошто Норвешка ќе победи, а не само да пишувате дека Македонија се незгодни или не знам што па демек можиме да изненадиме..со кои играчи ние ќе изненадиме во ситуација кога Манасков и Миркуловски се повредени?.и тие двата да играат немаме никакви шанси бидејќи немаме замени за нив,како по демоните нашите репрезентативци ќе издржат 60 минути во егал против Норвешка?..

Огромна грешка на бумејкерите што нема да ги чини скапо бидејќи луѓето во светот не се кладат многу на ракомет..ама да даваш 1.40 коефициент на Норвешка на ваков мечап е лудост..1.20 максимум очекував ама овие ја претераа искрено..на ова ама онака буквално куќа се става и да си спиеш на рает
Прво Норвешка не е Франција, сите знаеме како се најдоа на ова светско точно поквалитетни се од нас ама дека куќа се става на нив е незнам, ајде стави огромна сума на пари и копирај тука.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Прво Норвешка не е Франција, сите знаеме како се најдоа на ова светско точно поквалитетни се од нас ама дека куќа се става на нив е незнам, ајде стави огромна сума на пари и копирај тука.

Јас дали ќе ставам или не тоа е моја работа,нема што јас да му докажувам на рандом лик од форум што сум направил...тука е форум и е јавна дебата односно секој си има право на свое мислење..јас ви пишав дека Македонија и да го има најдобриот ден пак неможи да извади позитивен резултат бидејќи нема играчи,за да ја заебеме Норвешка ни треба играчи а ние немаме,а и тие што ги имаме се уморени,повредени,полу-повредени...

Kajgana Shop

На врв Bottom