Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
BH Telecom d.d. Sarajevo
Country:
ba.png
Bosnia and Herzegovina (BA)
State: Federation of B&H (BIH)
City: Zivinice

Код:
http://109.175.6.122:4936/status

Dobar dan jesam nesto propustio vidim nesto zivo
Имај на ум дека користење на втор јузер (додека трае бан на едниот) се казнува со перманентен бан на 2та акаунти.

Јас не сум модератор на подфорумов, и ќе почекам @wot да каже што понатака.

Pitajte Sotu ko je iptvkiler i moj lazni dvojnik on zna ko se skriva iza toga linka i to jako jako dobro jer ja imam dokaz i ako zeli moze se samnom ovdje javno suocit ja imam cvrste argumente i neka me demantira
ako je u stanju jer ne vjerujem da mu provaljuju u samdunce.Jer moj i njegov razgovor verbalni je objavio upravo kiler.I sad valjda ste dosta pametni i imate godina da zakljucite o cemu se radi.Dvije su
mogucnosti ili je kiler -sota ili je sota nas razgovor dao tome tipu trece sulucije nema i to dva razgovora u drugom vremenskom razmaku,znaci on sa tim komunicira ili je to on sam.

Имај на ум дека користење на втор јузер додека си на бан се казнува со перманентен бан на 2та акаунти.

Јас не сум модератор на подфорумов, и ќе почекам @wot да каже што понатака.

Ne e vtor, nekoj imitirase nekoj od drug forun. Takvo nesto.

Ja be znam so da kazam za ponatamu... vidi moderatorski log. Za 2 nedeli se izbrisani 200 mislenja a uste kolku treba... vidi kolku banirani ima samo, direkt po 15 im stavam.

Noviot moderator ke pravi restart na temata i ke bilo mnogu strogo. Super ama moze barem edno mislenje ili prijava da resi umeguvreme. :D Na sekoe logiranje po 20 prijavi ima. :D

Stavi mu i na @Burmann 2 nedeli od tema, premnogu e opomenuvan oti ako e do mene celosno bi go odstranil.

I taka...

Eden predlog do moderatorot listite,da se stavaat vo spojler sekoja lista koja ne e vo spojler da se izbrise.odnosno mislenjeto.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Nisam ovo shvatio sta si mi napisao
За све остало контакирај са соодветног модератора такозвани @wot , зашто ја нисам од ту и не знам шта се уствари догаџа с вама! Ово је права лудница и кад се ту појави још неки лудак ко ја, ондах - турлитава :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom