Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Се' повеќе и повеќе ме разочаруваат од управата ... И играчите ме разочаруваат и тренерот ма цел клуб ме разочарува ебеш им матер...
Е уште ваков да ни биде идниот дрес... Њукасл користеа вакви дресови пред 12-13 години.
Модерно лого,ретро дрес,све ми боје лепо стојеЕ уште ваков да ни биде идниот дрес... Њукасл користеа вакви дресови пред 12-13 години.
Бар да беше само Ј ова ни на Ј не личиСо тек на време ќе се навикнеме на логото....после на некое ново лого ќе треба да привикнуваме
Сепак ако донесе резултати од маркетиншки аспект ја оправдувам одлуката.Нетипично лого за фудбалски клуб, прогресивно настапивме и футуристички ( додуша и историските фотографии од клубот покажуваат дека пред 100 години играчите ја носеле буквата Ј како лого/грб.) Според мене целта на клубот е Ј = Јувентус. J museum, J academy, J tv, J medical, маскотата зебра J и тако даље.
И јас прочитав нешто такво. Демек, грбот на дресовите ќе останел ист или ќе претрпел мали модификации, додека овај знаков ќе биде БРЕНД ЈУВЕНТУС. Се што спаѓа под Јуве.Излегуваат гласини дека новото лого ќе се користи за алишта, тренерки итн а не за дресовите.
Да да се ќе одело под Ј- Ј Arena, J Hotel, J Museum, алишта, шалови се се.И јас прочитав нешто такво. Демек, грбот на дресовите ќе останел ист или ќе претрпел мали модификации, додека овај знаков ќе биде БРЕНД ЈУВЕНТУС. Се што спаѓа под Јуве.
Некој е по грбови, некој по газиња...Излегуваат гласини дека новото лого ќе се користи за алишта, тренерки итн а не за дресовите.[DOUBLEPOST=1484612654][/DOUBLEPOST]Игуаин и пишал на некоја си на Инстаграм да му прати слика од газот нејзин, оваа направи скриншот и го објави утре ќе го масакрират медиумите
![]()
По некоја минута оваа објавила нов скриншот и рекла дека често комуницираат и дека не бил первезњак Игуаин па објави слика од газето нејзино
![]()
Си знај брат ми, разбираНекој е по грбови, некој по газиња...![]()
Супер ако е така,али зошто тогаш на официјалната страна на Јувентус нигде не фигурира старото логото,све е сменето.A имаше и видео кога го промовираа со сите лога и ова како најновоИ јас прочитав нешто такво. Демек, грбот на дресовите ќе останел ист или ќе претрпел мали модификации, додека овај знаков ќе биде БРЕНД ЈУВЕНТУС. Се што спаѓа под Јуве.