Justice for All
Tempus fugit
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.372
- Поени од реакции
- 85
Добро може на некој начин да се гледаат оние видеа од ЈуТјуб што се забранети за други земји освен САД?
Може преку proxy страни, некои се недозволени побарај на пребарувачите повеќе.Добро може на некој начин да се гледаат оние видеа од ЈуТјуб што се забранети за други земји освен САД?
тука :smir:Добро може на некој начин да се гледаат оние видеа од ЈуТјуб што се забранети за други земји освен САД?
Само во Control Panel->regional and language options ->advanced сменав за language for non-unicode programs Furo Macedonian и се беше во ред. Не требаше да менвам ништо во Windows Media Player.мислам дека знам што е проблемот и решението
со десен клик горе во Windows Media Player 11
Play>Audio and Language Tracks>Defaults...
во Audio Language одбери FYRO Macedonian..... и се надевам дека се ќе биде во ред...
кажи што направи ,позз
Едит .. дарк хакер ако не сфатиш што прашува.. или едноставно не знаеш како да се реши проблемот не се нервирај лол ... и да во право си до некаде зш членот не знаеше како да го каже проблемот лол
ЕДИТ 2: прашањето е поставено на погрешно место требаше на Помош, софтверски проблеми и совети - III дел
Пратено по ПП:smir:Ако може некој добар торент од Фотошоп ЦС2...
Па оди Check for updates online и ке ти апдејтира и ке го имаш tој што го сакашПорано ко ќе отворев Nvidia Physx Propeties се отвораше еден голем прозорец. Сега инсталирав некој "нов" и се појавуват вакво прозорче:
Дајте линк од кај можам да го спуштам Physx, ама то како со голем прозорец. И да не е најновиот, туку да имат и постари Psysx драјвери.
Благодарам. :smir:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.htmlЌе ми треба Мозила 3.0
Тhis one ?барам програма за бркање на комарци
лани се сеќавам имаше ставено некаде ама не се сеќавам дали беше овде или јанко јади бурек ја стави!
програмава беше мала и испушташе звуци со кои ги брка комарците а звукот не им пречи на луѓето!
Мислев дека се подразбира дека немојт.Па оди Check for updates online и ке ти апдејтира и ке го имаш tој што го сакаш
Абе треба да одиш на поново, подобро, поквалитетно, подобрено..... Зашто се враќаш назад со стар Physx?Мислев дека се подразбира дека немојт.
Зш се појавува ова кај мене со новиот Physx:Абе треба да одиш на поново, подобро, поквалитетно, подобрено..... Зашто се враќаш назад со стар Physx?
, одам Adjust image settings with preview