Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да уплатам за Ц категорија и прашав колку цена ќе ме чини и доби одговор од автошколата кај прашав 21 000 денари и ми вика дечко може на рати да ја направиме. Па кога ќе земеш севкупенд однос 21 000 ден автошкола+ лекарско+тестови+градска+полигон тоа ти е сума 30 000 + еднаш,двапати да те соборат то тие проста математика 40 000+ денари. Но во автошколата ми рекоа дечко тоа ти е влог за во иднина а јас им реков тоа е скап влог за сиромашните :)

Уште нешто заборавив да прашам. Дали овие камиони можат да се возат со категорија Ц?
2028.jpg
2043.jpg
2083.jpg

Последно уредено:
Можат..Јас положив во мај за Ц категорија,ме кошташе 25.000 денара скоро,се од прва положив..Поскапено е и тоа многу,да си знаеш..

Сакам да уплатам само се мислам дали сега зимата или да си почекам потопли времиња хаха :)

момци колку е цената за комплет земање возачка? сето во едно... лекарско, испит, комисија итн....

момци колку е цената за комплет земање возачка? сето во едно... лекарско, испит, комисија итн....
39000 ме фати , у април положив , по стара цена у авто школа , градска од трета се останато без проблем.

Овие се прашањата кои ги решававте на тестовите ??? И по колку прашања имаше еден тест???

http://mvr.gov.mk//vozacka-testovi/Testovi-so-tocni-odgovori/mk/prasanjaMK.htm
100 Мислам беа или 50 така нешто, за 15 минути се решаваат, ја ги решив без ниеден негативен
Не, 31 прашање има еден тест за Б категорија.

Дали може да се напрафи финта да се полага возачка за Б и Ц и/или Ц+Е категорија во исто време.

а сега ме интересира кои вежби комисијата ги бара на полигон?
напред назад
полукружно
паралелно паркирање
рачна
тие се сите???

а сега ме интересира кои вежби комисијата ги бара на полигон?
напред назад
полукружно
паралелно паркирање
рачна
тие се сите???

па не ги вежбаш со автошколата?

Дечки да не знае некој колку е цената за Ц+Е категорија се вкупно од прва ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom