-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
GOM PlayerGOM Player со сите кодеци и пропратни елементи?:smir:
FALA ODNAPRED:salut:
K-Lite Codec Pack
GOM PlayerGOM Player со сите кодеци и пропратни елементи?:smir:
FALA ODNAPRED:salut:
www.utorrent.comЕј кој е најновиот програм за торенти,јас го имам Bit Torent 6.1.2
и коа симнувам нешто ми кочи.Кажете кој е најнов да го симнам.:smir:
Еве ти бесплатна Само Virtual CloneDriveКоја програма да ја спуштам за да стартувам игри во .iso file? Порано го правев тоа со Daemon Tools, преку mount image, но ме интересира дали има некоја друга? Фала однапред
Пробај со Power Iso...Која програма да ја спуштам за да стартувам игри во .iso file? Порано го правев тоа со Daemon Tools, преку mount image, но ме интересира дали има некоја друга? Фала однапред
имаш PowerISO, Magic Iso ,Virtual CD v9,Daemon Tools, Alcohol.... итнКоја програма да ја спуштам за да стартувам игри во .iso file? Порано го правев тоа со Daemon Tools, преку mount image, но ме интересира дали има некоја друга? Фала однапред
За Mac беа тие фајлови? Инаку може за Win преку Nero со burn image ај пробај да го преименуваш во .iso и така направи види дали ќе се среди мислам дека може.Да не знае некој дали постои програм за Linux или за Windows со поддршка за .toast фајлови или... ?
За Mac се тие фајлови. Иначе бидна со промена од .toast во .isoЗа Mac беа тие фајлови? Инаку може за Win преку Nero со burn image ај пробај да го преименуваш во .iso и така направи види дали ќе се среди мислам дека може.
Sony Vegas 9.0 TrialАко може Sony Vegas 9.0 или некоја слична програма како оваа(само не Movie Maker). Благодарам