Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Укинати се неколку, нови нема во план.
steta imase mnogu najavi za novi kanali ama nisto od toa
ukinaa mnogu kanali a na nivno mesto pustija samo edna rtr planeta i na mesto na happy mcm top music....nisto novo....[DOUBLEPOST=1483806128][/DOUBLEPOST]
Не. Укинати се неколку, нови нема во план.
ukinaa mnogu kanali a na nivno mesto pustija samo edna rtr planeta i na mesto na happy mcm top music....nisto novo....

ukinaa mnogu kanali a na nivno mesto pustija samo edna rtr planeta i na mesto na happy mcm top music....nisto novo....[DOUBLEPOST=1483806128][/DOUBLEPOST]
ukinaa mnogu kanali a na nivno mesto pustija samo edna rtr planeta i na mesto na happy mcm top music....nisto novo....
РТР Планета не била укината за да ја пуштат.
На место на Хепи во аналогна нема ништо. MCM е пуштен на дигитална?

europort news ја нема моментално[DOUBLEPOST=1483911028][/DOUBLEPOST]europort news ја нема моментално

Едно прашање кога би имал неотел дали можам во виена да го користам

А на која тема треба да се обратам позз
http://forum.kajgana.com/threads/neotel-iptv.80089/page-22

Има членови кој имаат Neotel па не ги интересира да ги посетуваат другите теми за другите оператори. Така да мислам доколу е во соодветна тема прашањето пишано има шанси побрзо да добиеш одговор.

Дали некој знае што се случува со овој оператор, тв понудата е се полоша и полоша сега нема некое време ртс одамна нема неколку канали, нема ништо во најава...

Stvarno sto se slucuva so programskata sema.nema mnogu kanali a tie sto gi dodadoa se katastrofa...nevredat za nisto....

Моментално се катастрофа многу канали исклучија ништо ново да додадоа а и на некои канали ги исклучија и титловите што беа :mad:

Со еден збор речено распад систем станаа, а имаше шанса да бидат убедливо најпопуларни. Маркетиг нула, моментално тв просек, интернет брзини класика без промена неколку години, можеби и другите не отскокнуваат од квалитет ама има нова понуда или по нешто се случува овде ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom