Значи јас не реков со Македонски paypal.Значи, со PayPal сигурно не можам. Можам само да уплаќам средства на PayPal и да плаќам за купување на интернет-страници што го имаат како опција. Друго не можам и не може никој со македонски PayPal.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи јас не реков со Македонски paypal.Значи, со PayPal сигурно не можам. Можам само да уплаќам средства на PayPal и да плаќам за купување на интернет-страници што го имаат како опција. Друго не можам и не може никој со македонски PayPal.
Значи, да ја избришам моменталната, да изберам како земја Бугарија или Словенија, а адресата? Имаш ли ти ваква PayPal сметка и си повлекувал ли пари?Значи јас не реков со Македонски paypal.Можеш да избереш земја Словенија или Бугарија и ќе можеш да повлекуваш на картичка.
Нова отвори си.Значи, да ја избришам моменталната, да изберам како земја Бугарија или Словенија, а адресата? Имаш ли ти ваква PayPal сметка и си повлекувал ли пари?
Имам таква PayPal сум повлекувал многу пати. Ке мора нова да си отвориш.Значи, да ја избришам моменталната, да изберам како земја Бугарија или Словенија, а адресата? Имаш ли ти ваква PayPal сметка и си повлекувал ли пари?
Јас ја имам оваа ситуација, дали УЈП може да ги види парите што ми легнуваат на ПејПал т.е. дали Народна Банка има увид во нив (да не ги повлекувам на Виза НЛБ туку да си бидат само на ПејПал? Добив некоја информација дека ДА, но се сомневам дека е точна.[DOUBLEPOST=1483459223][/DOUBLEPOST]Имам Пејонир веќе година дена и сум задоволен се додека не ми го хакнаа профилот пред некој ден и ми ја испразнија сметката. Акаунтот ми е замрзнат и сакам да извадам Скрил Мастер Кард. Има некој искуство со неа? Дали тие пари ги гледаат нашиве лешинари или пак се инкогнито исто како Пејонир?Значи јас не реков со Македонски paypal.Можеш да избереш земја Словенија или Бугарија и ќе можеш да повлекуваш на картичка.
Како бе ти го хакнаа?Јас ја имам оваа ситуација, дали УЈП може да ги види парите што ми легнуваат на ПејПал т.е. дали Народна Банка има увид во нив (да не ги повлекувам на Виза НЛБ туку да си бидат само на ПејПал? Добив некоја информација дека ДА, но се сомневам дека е точна.[DOUBLEPOST=1483459223][/DOUBLEPOST]Имам Пејонир веќе година дена и сум задоволен се додека не ми го хакнаа профилот пред некој ден и ми ја испразнија сметката. Акаунтот ми е замрзнат и сакам да извадам Скрил Мастер Кард. Има некој искуство со неа? Дали тие пари ги гледаат нашиве лешинари или пак се инкогнито исто како Пејонир?
Фала однапред.
Појма немам, не само на мене туку и на уште 2ца што ги знам и на другар колеги.... повеќе луѓе се хакнати со испразнети сметки.Како бе ти го хакнаа?
За да ти проверуваат на пејпал, треба да се работи за големи суми, црни пари, па да водат истрага, инаку обичен смртник не го проверуваат колку има на пејпал, ако ги повлекуваш на картичка/сметка од мкд банка, самата банка е должна да те пријави ако надминеш одреден износ.Јас ја имам оваа ситуација, дали УЈП може да ги види парите што ми легнуваат на ПејПал т.е. дали Народна Банка има увид во нив (да не ги повлекувам на Виза НЛБ туку да си бидат само на ПејПал? Добив некоја информација дека ДА, но се сомневам дека е точна.[DOUBLEPOST=1483459223][/DOUBLEPOST]Имам Пејонир веќе година дена и сум задоволен се додека не ми го хакнаа профилот пред некој ден и ми ја испразнија сметката. Акаунтот ми е замрзнат и сакам да извадам Скрил Мастер Кард. Има некој искуство со неа? Дали тие пари ги гледаат нашиве лешинари или пак се инкогнито исто како Пејонир?
Фала однапред.
А колкав е тој износ да не знаеш?За да ти проверуваат на пејпал, треба да се работи за големи суми, црни пари, па да водат истрага, инаку обичен смртник не го проверуваат колку има на пејпал, ако ги повлекуваш на картичка/сметка од мкд банка, самата банка е должна да те пријави ако надминеш одреден износ.