-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Еве ти, ако имаш некоја верзија претходно инсталирана, бриши ја па стај го овој.Adobe flash player за windows 7 ultimate.
Еве ти, ако имаш некоја верзија претходно инсталирана, бриши ја па стај го овој.Adobe flash player за windows 7 ultimate.
Прочитај малце, да не ти бара да исклучиш Firefox за да продолжи инсталацијата?Фала и на двајцата
Eдит:не сака да се инсталира ми застанува кај Плуг-инс и не сака понатаму.
Ај нема везе.Прочитај малце, да не ти бара да исклучиш Firefox за да продолжи инсталацијата?
Колку ми е мило што конечно дочекаме и на тебе да ти помогнеме.Кој ја знае таа скрипта за мсн кога некој ке го отвори твојот прозорец да ти каже ?![]()
Script-Live-Notifier-Notificar-Quien-Borra-de-Lista-de-Contactos ( дој на мснКој ја знае таа скрипта за мсн кога некој ке го отвори твојот прозорец да ти каже ?![]()
Објасни малкуako znae nekoj neka kaze programa dobra za zastita na IP adresata
Инсталирај си MSN Discovery имаш таму таква опцијаКој ја знае таа скрипта за мсн кога некој ке го отвори твојот прозорец да ти каже ?![]()
HideIP барај ја на торенти или варез форуми пошто траел верзија еako znae nekoj neka kaze programa dobra za zastita na IP adresata