Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Некој да не случајно има проверено кодче за Неро 9.2.6.0???..ај ако има нека ми го пушти по ПП..се утепав барајќи..сегде е еден ист...да не речам овој..ај плс!!
[Избришано од Princ]

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Некој да ми каже некој програм сличен на Advanced System Care или сличен на него,да не бара јузери и пасворди......фала однапред.:smir:

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
internet download manager

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
i-Sound WMA MP3 Recorder, Super Mp3 Recorder Professional...
Btw i so SoundRecorder od XP mozes da snimis u Wav fajl samo treba Mixerot pod Recording da go stavis da ti e na StereoMix a ne na Microfon

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Барам програм за конвертирање од WMA во MP3 , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертирa.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Барам програм за конвертирање од WMA во MP3 , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертирa.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.
Total Video Converter

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
Значи ми треба софтвер кој ќе може да синхронизира фолдери помеѓу 2 компјутери, но да има опција или преку мрежа или преку интернет, значи некој вид на хибрид од Windows Live Sync и Windows Power Toys.

објаснување може и по пп. Фала

H

HITCH

Гостин
Вака сега имам проблеми со ју туб не можам да ставам видео веќе некое време. Се пожалив и ми рекоа дека може не ми го поддржува форматот користам vlc media player требало да биде avi. Значи ми треба програма за конвертирање со упатство :helou: или ако може некој да ми објасни како да направам видеото да ми биде во avi (видеото ми е пратено по маил, и кога го симнав ми се симна во vlc, и кога го гледам го гледам во vlc). Ако ме разбра некој топ, ако не ќе дообјаснам. МИ ТРЕБА ПОМОШ ЕПТЕН БРЗО!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вака сега имам проблеми со ју туб не можам да ставам видео веќе некое време. Се пожалив и ми рекоа дека може не ми го поддржува форматот користам vlc media player требало да биде avi. Значи ми треба програма за конвертирање со упатство :helou: или ако може некој да ми објасни како да направам видеото да ми биде во avi (видеото ми е пратено по маил, и кога го симнав ми се симна во vlc, и кога го гледам го гледам во vlc). Ако ме разбра некој топ, ако не ќе дообјаснам. МИ ТРЕБА ПОМОШ ЕПТЕН БРЗО!!!

Симни го ова:

Total Video Converter
Ако не се снајдеш..... :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Adobe flash player за windows 7 ultimate.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom