Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Ќе може некое програмче за "сечење" на дел од песна и после да се направи MIX?
Фала однапред.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
Како можам да конвертирам филм од .avi во двд формат и после да му убацам превод? Имам неро ver 6.3.0.2

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како можам да конвертирам филм од .avi во двд формат и после да му убацам превод? Имам неро ver 6.3.0.2
Нема врска нерото.

Најди програмче Avi2DVD или XtoDVD (X2DVD), вака нешто се викаа. Во нив имаш опции и за превод да ставиш и за мени и за се.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај некој ако знае некоја програма за правење House музика или слично, ама да е полесна за работење нешто слично како eJay. Ако најде некој нека ми пише ке му бидам благодарен:smir:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Нема врска нерото.

Најди програмче Avi2DVD или XtoDVD (X2DVD), вака нешто се викаа. Во нив имаш опции и за превод да ставиш и за мени и за се.
ConvertXtoDVD му е точното име, за тоа ти збори корун

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Kasperskiot mi pojavi deka nekoj mi ja napaga mrezata i izlegva nekoj broj kako ip adresa dali mozi da go najdam so edna programa kako bese za naoganje preku ip?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Sigurno ima Avi2DVD i use ton takvi programi, razlikata e so CovertXtoDVD ke konvertira cel film za 30minuti a drugive vrtat so saati. Zatoa e i tolku popularen a i problemot su titlovite go srediva konacno.
Kај мене 2те програмчиња праат еден филм за 15-20 мин. Во Avi2DVD имаш повеќе опции, а можеш и солидно мени да си направиш.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
некое сигурно линкче да скинам Фотошоп :smir: ?

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
некој да нема јузер и пасс ( или крак ) за есет смарт сеќурити 4
од преска 10 пробав ни еден не работеше....

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Kај мене 2те програмчиња праат еден филм за 15-20 мин. Во Avi2DVD имаш повеќе опции, а можеш и солидно мени да си направиш.
Druze sporedbava ti e ala mercedes i fico, Avi2DVD aj so e freeware ali e i shit soft so smesen i slozen interfejs, encoderi u DOS prozor so rabotat, neprifakja fajl ako ima spec.karakteri i morase da go renejmuvam avi-to, izbiram DVD 4.7GB mi vika 9Gb mu se potrebni na disk za da go napravi???, meni editorot e beter od Paint i mora sam da go napravis menito, ti ako se snaogjas u toa meni editorot ti skidam kapa..... Bas sea ja probav najnovata verzija "0.5" ni do 1 verzija ne se stignati, da ne spominjam so sve instalira od kodeci na pocetok i kakov moze rsum da napravi :vozbud:
Zborot mi e, za laici i prosecni useri kakvi sto se tuka so sakaat za pola saat da napravat DVD ConvertX e toa so treba da im se preporaca a so Avi2DVD mozes samo da gi zaebes.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom