Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
Ima li nekoj drug Pleer za citajne AVI format?? pomognete

Филмот што го имаш симнато е FAKE, Излегува 03. април. може слободно Deletе да му направиш.

hmmm,,,, Preku torrent go spushtiv.. trae 20sekundi i pisuva vi treba takov i takov pleer za encodirajneee...

hmmm,,,, Preku torrent go spushtiv.. trae 20sekundi i pisuva vi treba takov i takov pleer za encodirajneee...

Епа кога ти пишува каков плеер ти треба слегни го од нет или пиши го ако неможеш да го најдеш.

Здраво сакам да знам кој формат на видео има најдобра слика или најдобра резолуција или поточно кажано кој формат најубаво се гледа за спот ми е потребно да ми кажете кој формат е најдобар за видео и со кој програм можам да го конвертирам видеото во најдобриот формат ? Помош ?

Некој да ми кажа програмче некое за симнување на слики од било која галерија или некоја екстензија за мозила:smir:

Најдобра резолуција има оригиналот т.е. она што ке го сними камерата затоа што тоа видео е некомпресирано и со најголем битрејт. Зависи што камера се користи и која резолуција може извади самата камера.

Imam kaspersky 2009 trial verzija, imam uste 18 dena.. E sega, kako mozam da go napravam trial periodo beskonecen da bidi ili nekoja licenca da najdam

Де некое програмче пратете ми по ПП за враќање на избришани фајлови, корисно, со licence key.

Мене ми рекоа дека има враќање и дека и после форматирање има работи што враќаат така да..

daj be nekoj neka mi dade kluc za tune up utilities 2009 ????

Ми треба програма за снимање игра, али да не е xfire или fraps.
Xfire е најзакон за снимање, али оваа игра што ја играм нешто не работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom