Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути трај додека е беспари на коњ сме.Среќа што модераторите ги плаќа Сорос, инаку Ацид ќе ни бапнеше плаќање на форумот
![]()
Јок
Ќути трај додека е беспари на коњ сме.
Не. Никако. Топ си се.
Памтам. Не постои веќе? Знам тоа за мобилни уште постои ама тоа е само тема на форумов.Имаше и огласник на Кајгана за беспари, не знам зошто Ацид го укина.
А бе ако си мераклија за бан може еден за овој мрачњаков? Може ќe се посвети за семејството барем за празнициве место да шири вулгарности пред Божиќ
Сиромав човек жив ѓавол.Деновиве интензивно барав некои работи по тоа огласите...незнам дали сте забележале дека на реклама5 многу ама навистина многу, буквално секој втор или трет оглас завршува со забелешка на крајот: Не вртете на тој телефонскиот број што е долу туку на овој 07х-ххх-ххх. Сепак има луѓе кои (како и јас) не сакаат да платат 106 денари па објавуваат нешто за продавање преку некој што веќе платил ама за да не му досаѓаат на тој што им го дал пасвордот од профилот ја ставаат како забелешка реченицата..вртете на овој број. Еј ги натераа луѓето да се срамат да тражат од комшии, колеги, пријатели броеви за да огласат нешто.
Тужи_бабаНе. Никако. Топ си се.
Сите ги заебаваат и е весело. По интересно е со куртониве. Да не се тие тука, нема да можеш да видиш што све мајка раѓа, а земја држи.
Треба некој друг да и го преземе бизнисот, па тогаш ќе видете како ќе биде пак бесплатно.Деновиве интензивно барав некои работи по тоа огласите...незнам дали сте забележале дека на реклама5 многу ама навистина многу, буквално секој втор или трет оглас завршува со забелешка на крајот: Не вртете на тој телефонскиот број што е долу туку на овој 07х-ххх-ххх. Сепак има луѓе кои (како и јас) не сакаат да платат 106 денари па објавуваат нешто за продавање преку некој што веќе платил ама за да не му досаѓаат на тој што им го дал пасвордот од профилот ја ставаат како забелешка реченицата..вртете на овој број. Еј ги натераа луѓето да се срамат да тражат од комшии, колеги, пријатели броеви за да огласат нешто.
Само што јас досега не сум, а немам намера ни во иднина да позајмувам профил за огласување...туку си огласувам во овие послабиве но бесплатни огласници.
?Тужи_баба![]()
ајде ако сакаш да купиш и така-така, ама ако си за продавање се знае каде се продава таму каде има посети а сега засега водечките се овие погоре што ги коментираме со ‚‚цигански‘‘ финтиНајди друг огласник каде не се плаќа. Имаш вип, тркало, слободенпазар, душкало...