Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може вака некоја препорака за програм за едит на слики како фотошоп нешто?:pipi:

PhotoShop CS3 with crack please
само не торрент:)

Ако мозе некое програмце да дознавам пасворд на МСН !!! тенкс :wink:

Некој едноставен програм за кратење песни, не квалитет и такви работи туку само да извадам дел од некоја песна.. Фала однапред :smir:

Некој едноставен програм за кратење песни, не квалитет и такви работи туку само да извадам дел од некоја песна.. Фала однапред :smir:

Audacity, бесплатна и лесна за користење. А и во неро имаш wave editor. И тој може да ти заврши работа

Зс така бе :helou:

Освен програмата на иџеј, друга (за таа намена) немам сретнато. Ама ајде, може ова ќе ти помогне.
леле многу ми помогна!!!! :nenene: се скапав гуглање да ти кажам и ми се појавуваат оние кои што продаваат битови. Мене ми требаше да ми каже некој софтвер или да ми препорача добар софтвер за продуцирање но ајде нека е

Audacity, бесплатна и лесна за користење. А и во неро имаш wave editor. И тој може да ти заврши работа

Ако може препорака за некој друг програм, не го бива овој, после инсталацијата си бара некој енкодер да му снимам правам се како што треба ама пак не го бива..

Ако може препорака за некој друг програм, не го бива овој, после инсталацијата си бара некој енкодер да му снимам правам се како што треба ама пак не го бива..

Sony Sound Forge

da ne znae nekoj dali postoi programa koja vodi evidencija koga mi bil ukucen kompjuterot i kolku dolgo. vo slucaj nekoj da go uklucuva dodeka ne sum doma i da go upecam posle???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom