Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Iam Edno bratce pomalo 6Godisno i mnogu go cepka Pc-evo ko ke saka da igra nesoo,, ima negov USER
Za Windows XP
Dali ima program so gi ovozmozuva ovie raboti:
1.) Da ne mozi0 da brisis folderi, od Konekcija na interner ikona ,ikoni od igri itn...so se na Desktop da se so zastita
2.)Vo start samo All programs i search da bidi tuka

Aj ako sakate pomozete

ExeLockdown само старување програми што се во program files...

Напрај се ти Администратор стави го него Лимитет акаунт и готово:toe:

Link za da simnam Ares. Tnx

Од youtube симнувам клипови со RealPlayer. Ај пратете ми програма за да ги конвертирам во мп3.

дечки имам малце глуп проблем незнам дали ви се десило вас вакво нешо па ми треба помош :) Имам една песна WMA и некаде на 46та секуда заглавува али не е мн сериозно... ако се мрдно понатака песната нормално си продолжува. е сеа сакам да ја поправам И да ја конвертирам вo Mp3. па ако можете да ми најдете некое програмче за поправање на WMA fajlovi bi bilo super :)

дечки имам малце глуп проблем незнам дали ви се десило вас вакво нешо па ми треба помош :) Имам една песна WMA и некаде на 46та секуда заглавува али не е мн сериозно... ако се мрдно понатака песната нормално си продолжува. е сеа сакам да ја поправам И да ја конвертирам вo Mp3. па ако можете да ми најдете некое програмче за поправање на WMA fajlovi bi bilo super :)

WMA to .mp3 Конвертер... го немам пробано како делува... Исто така можеш и со Total Video Converter... а ако е само една песна можеш и да ја симнеш да не се мачиш да симнуваш и да инстлаираш програми и на крај да конвертираш :/

WMA to .mp3 Конвертер... го немам пробано како делува... Исто така можеш и со Total Video Converter... а ако е само една песна можеш и да ја симнеш да не се мачиш да симнуваш и да инстлаираш програми и на крај да конвертираш :/

mmm fintata e sto ja nema pesnata na net.. snimana e direktno od svadba i e WMA fajl.. da mi bese za download ke ja najdev odma ama moram da ja prepravam :) probav so konvertorot i se se e OK dodeka ne se ukoci na 7% potocno dodeka ne dojde greskata vo pesnata :) stvarno neznam so da praam

mmm fintata e sto ja nema pesnata na net.. snimana e direktno od svadba i e WMA fajl.. da mi bese za download ke ja najdev odma ama moram da ja prepravam :) probav so konvertorot i se se e OK dodeka ne se ukoci na 7% potocno dodeka ne dojde greskata vo pesnata :) stvarno neznam so da praam
probaj vaka dL si Xilisoft Ultimate Convertor ako pak ti pravi problem ne zn so da ti kazam....

Некој да ми даде лиценца за Vista Ultimate Edition 32bit???Корун пред некое време знам од тебе имаше на една тема ставено линк од една страна на која има лиценца за Vista, барав низ некои теми ама неможев да ја најдам. Ај ако се сеќаваш плс прати ми го линкот или пак некоја друга лиценца само да фати...Фала...:toe::toe:

Програма за кратење песни некоја, освен Неро и сличните

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom