Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некоја програма за режење, ама да не е Nero, некоја помала, попроста. Фала :smir:

Dali imat programa so koja ce mozam prevodot da go zalepam za filmot primer:filmot -Max.Payne vo avi i prevodot -Max.Payne vo wordpad vako mozam da gi gledam vo bs ili media pleerot i drugi pleeri na kompjuterov. No dali mozit ova sto go gledam na kompjuterov da go snimam i izrezam za da mozit da se gledat na koe bilo dvd na televizor. Vaka mozit da se gledat samo na dvd quadro , a dokolku se zalepit vo filmot ce mozit na sekoe naravno so nekoj converter za da e vo dvd ili vcd format blagodaram

Некоја програма за режење, ама да не е Nero, некоја помала, попроста. Фала :smir:
CD Burner, CDex, Ashampo:toe:

Dali imat programa so koja ce mozam prevodot da go zalepam za filmot primer:filmot -Max.Payne vo avi i prevodot -Max.Payne vo wordpad vako mozam da gi gledam vo bs ili media pleerot i drugi pleeri na kompjuterov. No dali mozit ova sto go gledam na kompjuterov da go snimam i izrezam za da mozit da se gledat na koe bilo dvd na televizor. Vaka mozit da se gledat samo na dvd quadro , a dokolku se zalepit vo filmot ce mozit na sekoe naravno so nekoj converter za da e vo dvd ili vcd format blagodaram
епа потпиши го и преводот и филмот под исто име стави ги во ист фолдер и режај:toe:

Барам конвертор од Флв т.е кога ќе донлодирам некое видео да го претвори во некој формата што ќе можам да го ставам во Камташиа Студио како mpg , mpeg ...
Фала однапред

Барам конвертор од Флв т.е кога ќе донлодирам некое видео да го претвори во некој формата што ќе можам да го ставам во Камташиа Студио како mpg , mpeg ...
Фала однапред

Total video converter

Барам програма за читање на mp4 фајлови
Хелп???

moze nekoj da mi dade link kako da slegnam kaspersky anti virus 2009 a i da mi kaze nekoj so e toa kaspersky internet security 2009 ?!

moze nekoj da mi dade link kako da slegnam kaspersky anti virus 2009 a i da mi kaze nekoj so e toa kaspersky internet security 2009 ?!

Kaspersky Internet Security 2009 – the all-in-one security solution that offers a worry-free computing environment for you and your family.
Kaspersky Internet Security 2009 has everything you need for a safe and secure Internet experience.
Kaspersky Internet Security 2009 trial download

За повеќе информации - тука.

Iam Edno bratce pomalo 6Godisno i mnogu go cepka Pc-evo ko ke saka da igra nesoo,, ima negov USER
Za Windows XP
Dali ima program so gi ovozmozuva ovie raboti:
1.) Da ne mozi0 da brisis folderi, od Konekcija na interner ikona ,ikoni od igri itn...so se na Desktop da se so zastita
2.)Vo start samo All programs i search da bidi tuka

Aj ako sakate pomozete

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom