Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
5 минути не поминаа од кога го напишав постот и 4 пати ме цитираат различни членови на Јунајтед :pos::pos::pos:

Требаше да не прави измена уште одма на 0-1 резултат и да им дадат уште 1-2 гола, 0-3 па после прави си што сакаш.
А со тој состав секако ќе дадеа уште минимум 2 гола

5 минути не поминаа од кога го напишав постот и 4 пати ме цитираат различни членови на Јунајтед :pos::pos::pos:

Требаше да не прави измена уште одма на 0-1 резултат и да им дадат уште 1-2 гола, 0-3 па после прави си што сакаш.
Ok, drug pat ke se potrudime tvoeto blamiranje da pomine nezabelezano i nema da te citirame.

:pos:
Јес да сум ја напатен ко навивач, ама ти си брат без конкуренција:D

Зошто од Арсенал да сум напатен?..бог да чува еј..за фудбал да сум напатен:facepalm:..што има врска Арсенал со Интер за да бидам воопшто напатен?

Можеа и лесно да го примат, рецимо да погодеше Антонио на 0-0...

Јас барем сум критички настроен кон Мурџо, и верувај ко ти викам дека правилно и разумно си постапи човекот. :D

Зошто од Арсенал да сум напатен?..бог да чува еј..за фудбал да сум напатен:facepalm:..што има врска Арсенал со Интер за да бидам воопшто напатен?
И ја то се чудам едино просечен кладионичар да си.

Мислам дека од сите топ 6 екипи во ПЛ,Тотенхем и Сити нема да фатат место во ЛШ за наредна сезона.
1.Челзи
2.Јунајтед
3.Арсенал
4.Ливерпул

Антонио бе копито едно(тој беше?) каков зицер утнал на 0-0...
Ибра не беше во офсајд иначе, го мразат судииве мурџота

Бламирање :facepalm:

Имаш играч повеќе скоро цела утакмица, даваш гол и вадеш крило ставаш одбранбен играч а пред тоа цел саат се мачат да дадат гол, прво полувреме катастрофа, може да се каже и дека Вест Хем беа појаки со играч помалце во прво полувреме.
Што ќе беше ако тие неколку шанси што ги имаа Вест Хем влезеа?
Тим како Јунајтед несмее тоа да си го дозволи, на 0-1 да се брани со ИГРАЧ ПОВЕЌЕ АЛО.
До сега Јунајтед е единствен тим што го прави тоа.
И Челзи, Ливерпул па и Сити на почетокот на сезоната ги убиваат противниците, не е важно дали водат 0-1 или 0-5 важно е што не застануваат туку трчат до крај и даваат колку што можат голови.
Последните 10 минути Јунајтед Смолинг, Де Геа, Рохо, Погба па пак Смолинг, Де Геа, Рохо и така..неколку пати стигна топката напред ама нормално не се замараат, чуваат 0-2 резултат.

Тоа е тиа менталитет што Клоп им го донесе на Ливерпул ама тоа е со Мурињо нема така

Бламирање :facepalm:

Имаш играч повеќе скоро цела утакмица, даваш гол и вадеш крило ставаш одбранбен играч а пред тоа цел саат се мачат да дадат гол, прво полувреме катастрофа, може да се каже и дека Вест Хем беа појаки со играч помалце во прво полувреме.
Што ќе беше ако тие неколку шанси што ги имаа Вест Хем влезеа?
Тим како Јунајтед несмее тоа да си го дозволи, на 0-1 да се брани со ИГРАЧ ПОВЕЌЕ АЛО.
До сега Јунајтед е единствен тим што го прави тоа.
И Челзи, Ливерпул па и Сити на почетокот на сезоната ги убиваат противниците, не е важно дали водат 0-1 или 0-5 важно е што не застануваат туку трчат до крај и даваат колку што можат голови.
Последните 10 минути Јунајтед Смолинг, Де Геа, Рохо, Погба па пак Смолинг, Де Геа, Рохо и така..неколку пати стигна топката напред ама нормално не се замараат, чуваат 0-2 резултат.

Тоа е тиа менталитет што Клоп им го донесе на Ливерпул ама тоа е со Мурињо нема така
i feel your pain:vozbud:

ГГ ја чекав а пишам Јунајтед требаше да победи 0-3 па и повеќе, илуминатус глупатус не сери жити се ќе ти стиснам лајк сега
Aaa epa ete od kade frustracijata, zavcera imaa utakmica United, denes gostuvanje i gospodinot poker ocekuva demoliranje od 3-0. A i neli bevme propala roba do pred mesec dena, sto taka 3-0 na gosti odednas? :D Ni Ferguson ne go forsirase taka timot niz boxing day periodot, preispitaj si gi tipovite i eden Helex, ne mi stiskaj lajk.

Ливерпул ако оваа година не може до титула каде што само тука играат и сите играчи им се уиграни, кога мислат дека ќе земат? Кога ќе наполнат 40 годишнина од последен пат кога ја освоиле титулата??

П.С. Следно на Олд Трафорд има да ги изреметат за отпаѓањето од ЛЕ тоа со сигурност!

Де не ми ги стискај јајцата и банирај ме знам дека можеш и сакаш, еве до 15.02 па да си пишеме пак кога Ливерпул ќе ве посери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom