Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Де пресметај ми процент 245 од 250 изгледани :cool:
Појма немам.
Утре да си направиш профил на летербокс, да си ставаш оцени на филмовите и време кога си гледал. И да го симнеш новиот филм од клубот. Одбери си и бројка, селектирај таму 200 или 300 и да почнеш да ги запишуваш во темата. Од утре тоа. Денес одмарај ај.
:P

Јас вчера H8ful 8 го гледав уште еднаш, прв и последен во 2016. Од второво гледање дури и подобро ми легна отколку прв пат коа го глеав. За мене најдобар на Тарантино, филмов за 10-15 години ќе биде класика, убаво забележа @wicked_1 мислам.
Моментално ``не заслужил`` ни да се најде во тоа шугавата топ 250 листа на имдб, пу да ти ебам извртеното модерно доба. :D

Да се вратам на филмот, Семи Л Џексон перфектен, Курт Расел одличен, Џенифер Џејсон Леј врв. Кристофер Волц > Тим Рот, Мајкл Мадсен и по втор пат, што бараш ти у вестерн филм прике мој? :D

Ne znam dali muabetov e za u politicka tema ili za filmovi, ali dali i nekoj drug si gi kopase ocite dodeka gi gledavte 'Do Balcak' i 'Balkanot ne e mrtov' ?
Kako be takvi filmovi praat sram bi mi bilo statist da bidam vo 'do balcak' ili pa zavesa da bidam vo 'balkanot ne e mrtov', zosto vo toj nemase ni statisti. 3 zavesi opnale u studio i snimile film. Bez scenario, bez definiran plot. Nisto ne se desava i nikoj ne se zamara u filmot. Turskite vojnici sisani so masinki onaka stepenasto. Ali toa e najmal problem.
Pari se perat bez nikakvi osmisleni proekti

Момци и девојки, среќна нека ви е новава, поубави филмови во неа, здравје, среќа, сите благослови со ред, а од филмски аспект Телма најдобро ќе ја честита Новава Година, во 19:10 секој ден ќе ги даваат номинираните за Оскар од минатата година.

П.С. Годинава со Асасинс Крид ја завршив, како човек што ги нема играно игрите, мене филмот ми се свиѓаше, иако на моменти беше хаотичен, искрено трае прекратко за да биде се како што треба претставено, бев на моменти wtf се дешава сега, ама акцијата поштено си развали, 15ти век немаше промашено сцена, малку поврзаноста со modern day е тој дел кој беше хаотичен, ама да не ве спојлнувам, ќе се коментира повеќе кога ќе излезе на снимка.

Последно уредено:
Драги филмаџии,

Ви посакувам филмска Нова 2017! Да имате безброј совршени кадри, многу љубовни сцени, милион гро-планови со насмевки; пејсажи, колорит и сценографии ко од соништата, успешно да ги режирате деновите, на ваше сценарио и да бидете во главните улоги на секоја убава приказна што ќе ви се случи!

Ве поздравувам!

Драги филмаџии,

Ви посакувам филмска Нова 2017! Да имате безброј совршени кадри, многу љубовни сцени, милион гро-планови со насмевки; пејсажи, колорит и сценографии ко од соништата, успешно да ги режирате деновите, на ваше сценарио и да бидете во главните улоги на секоја убава приказна што ќе ви се случи!

Ве поздравувам!
Youth?

Мислам дека синоќа беше :confused:
За денеска им стои на програмта, да им ебам несредената веб страна. Неколку пати ги иам критикувано за тоа. Моментално се убедливо број 1 телевизија во Македонија, ама без веб страна во 21ви век се им е џабе. Во спорт уште им стои дека Интер изгубиле од Сасуоло пред 3 години кога даваа Серија А. :D

...а баш се израдував Инсепшн ќе гледам на ТВ.. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom