Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Имаат HD верзија како посебен канал. Сега Скоро и Вип ја пуштија, сликата си е сосема океј за HD стандарди како и другите канали...
Дали на Макс тв е HD ? Не можам да проценам затоа што и телевизорот мој е 10/11 години стар модел HD ready кој веќе почнува да ослабнува.
Некако MРТ и Сител на HD верзиите се осетува доста разлика од на SD верзиите.

Дали на Макс тв е HD ? Не можам да проценам затоа што и телевизорот мој е 10/11 години стар модел HD ready кој веќе почнува да ослабнува.
Некако MРТ и Сител на HD верзиите се осетува доста разлика од на SD верзиите.
Не е. Сега проверив на Вип ТВ, на СД каналот го пишува HD логото, но не е HD резолуција.

Не е. Сега проверив на Вип ТВ, на СД каналот го пишува HD логото, но не е HD резолуција.

Исто како и Алсат М, имаат HD лого, но не емитуваат програма во HD резолуција.

Инаку, на Вип ТВ од пред 2 ипол недели имаме посебен Телма HD канал на кој се емитува Телма во HD резолуција.

Спотлајт, Трамбо, Младост, Бруклин, Блајнд сајд. Недела на оскарите, од 2 до 6 јануари во 19 ч.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Значи сајтот им е катастрофален и не можеш да се информираш кој филмови кога ги даваат освен ако не си цел ден пред телевизор и да чекаш да пуштат промо реклама. Фејсбук страната исто така им е катастрофа и таму исто не можеш да се информираш за филмови.
Е баш сега ја отворив нивната веб страна и во програмата пишува кои филмови ќе ги емитуваат и тоа за цела недела. Не знам како ти не може да се информираш плус имате и МaxTV водич.

Е баш сега ја отворив нивната веб страна и во програмата пишува кои филмови ќе ги емитуваат и тоа за цела недела. Не знам како ти не може да се информираш плус имате и МaxTV водич.
Сајтот на А1 беше пример за сите телевизии. Ги имаше скоро сите филмови пишано кој ќе се емитуваат и се емитувале некогаш.

Сега пред малку преку мобилен влегов на сајтот на Телма кај филмовите и не ми се појавува ништо . Додека пак на фејсбук многу слабо имаат најави, а програмски водич ми е некако безвезе затоа што е насловот на македонски.

Сајтот на А1 беше пример за сите телевизии. Ги имаше скоро сите филмови пишано кој ќе се емитуваат и се емитувале некогаш.

Сега пред малку преку мобилен влегов на сајтот на Телма кај филмовите и не ми се појавува ништо . Додека пак на фејсбук многу слабо имаат најави, а програмски водич ми е некако безвезе затоа што е насловот на македонски.
Во програма си пишува. Е сега преведени се, ама пак не е на Кинески де, за да не разбираш.

Недела накај понеделник 00:10 Inception.
Понеделник накај вторник 2:20 Police Story
Вторник накај среда 3:30 Police Story 2
Од Вторник до четврток во 22:05 Mad Max 1,2,3

Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 and 2,
Where the Wild Things Are, 5 Flights Up, What Maisie Knew,
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Tale of Tales,
Justice League: Crisis on Two Earths, Cobra, Elf, Blue Is the Warmest Colour, Trumbo, Spotlight, Youth, The blind side, Brooklyn, Arthur, Revanche....

Ама Сител и Канал5 се најгледани и имаат најдобра програма. Кога мислат овие од Телма да дадат премиерни филмови?

Во програма си пишува. Е сега преведени се, ама пак не е на Кинески де, за да не разбираш.
На англиски е полесно одма ќе знам кој филм е ако сум го слушналл англискиот наслов.

Како и да е има кај да се информираш ама за филмови кој одамна се емитувале нема. А1 го дадов како пример каде на нивниот сајт колку што се сеќавам имаше да видиш и порано кој филмови ги давале.

Ама Сител и Канал5 се најгледани и имаат најдобра програма. Кога мислат овие од Телма да дадат премиерни филмови?

А бе не мора премиерни да даваат, нека даваат стари, добри, докажани филмови. Битката на Неретва, Луди години, Жикина династија, па може и од поновите како Плави камион црвене боје, Кад порасну бичу кенгур и сл. Тоа сака да гледа народот, а не тука Хари Потер, цртани филмови за забавачиња.

А бе не мора премиерни да даваат, нека даваат стари, добри, докажани филмови. Битката на Неретва, Луди години, Жикина династија, па може и од поновите како Плави камион црвене боје, Кад порасну бичу кенгур и сл. Тоа сака да гледа народот, а не тука Хари Потер, цртани филмови за забавачиња.

Хајде да се волимо го заборави, исто и Ми нисмо анџели кесот и двојката, и легендарниот Ко то тамо пева

Хајде да се волимо го заборави, исто и Ми нисмо анџели кесот и двојката, и легендарниот Ко то тамо пева

Еве, денес на Алфа што убаво си ја даваа Зонето Замфирского, а не на Телма силеџиски филмови со оној Лајам на Сон.

Даваа ли на Телма новогодишна програма? Бидејќи не бев дома немав можност да видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom