Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе тимче, тоа ти е 10-15MB, а ти не форматираш секој ден па да ти арчи интернет. И плус немаш Setup, тоа што го симнуваш 2,5MB тоа е само Downloader. Сакал несакал пак мора да го симнуваш.
не е за арчење работата е што кога ке го минам нетот после 3-4 саати се инсталирува WLM за то ами беше:smir:

некое програмче со кое ке можам да исечам дел од МП3ка???пример од 13сек до 22сек????ако може линк по ПП,или само име дајте

Добра програма за симињање торенти?

Здраво, да не знаете некоја програма за кратење на песни, ми треба за рефрени да вадам, претходно користев една од Моторола цеде што имав, ама ми треба некоја појака. :)

Здраво, да не знаете некоја програма за кратење на песни, ми треба за рефрени да вадам, претходно користев една од Моторола цеде што имав, ама ми треба некоја појака. :)

SondForge 9

Sony Sound Forge 9

Zdravo

Dali nekoj znajt nekoja programa za da mozam od kompjuter preku bluetooth da go kontroliram mobilniov ili pak da go kontroliram kompjuterov so mobilniov imam sony ericsson k750i

знам преку телефон да го контролирас маусот а за др незз инаце тоа се прави со стискање на контролата bluetooth human interface devise service

Dali nekoj znajt nekoja programa za da mozam od kompjuter preku bluetooth da go kontroliram mobilniov ili pak da go kontroliram kompjuterov so mobilniov imam sony ericsson k750i

MWRemote или Bluetooth Remote. Се инсталира сервер на компјутерот и се инсталира на мобилниот (клиент), потоа од мобилниот го наоѓаш компјутерот се конектираш на него и мобилниот можеш да го користиш како далечински управувач за компјутерот. Имаш можност да го користиш како глувче, тестатура и многу други работи. Bluetooth Remote има опција и за конектирање преку Wireless интернет само не знам како работи не сум пробал пошто мобилниот ми нема Wireless.

Види ПП ти пратив линк и од двете па која сакаш слегни ја, само прво види дали мобилниот ти е подржан од таа апликација што немора да значи дека и ако не е подржан нема да можеш да ја инсталираш на телефонот ама сепак добро е да се информираш.

Позз дечки ако може да ве запрашам нешто.
Дали некој може да ми препорача некој добар антивирус, по можност да е freewere ?

Дали некој може да ми препорача некој добар антивирус, по можност да е freewere ?
Јас авг то го користам и две години од кога што го имам, немам вирус фатено..
А за него имам лиценца до 2018 година :D

фри Аваст и АВГ , а ако сакаш асален Касперски само што тој не е безплатен:toe::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom