Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Де бе тимче, тоа ти е 10-15MB, а ти не форматираш секој ден па да ти арчи интернет. И плус немаш Setup, тоа што го симнуваш 2,5MB тоа е само Downloader. Сакал несакал пак мора да го симнуваш.
не е за арчење работата е што кога ке го минам нетот после 3-4 саати се инсталирува WLM за то ами беше:smir:

С

Спенсер

Гостин
некое програмче со кое ке можам да исечам дел од МП3ка???пример од 13сек до 22сек????ако може линк по ПП,или само име дајте

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Добра програма за симињање торенти?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
S

Sheldon Cooper

Гостин
Здраво, да не знаете некоја програма за кратење на песни, ми треба за рефрени да вадам, претходно користев една од Моторола цеде што имав, ама ми треба некоја појака. :)

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Здраво, да не знаете некоја програма за кратење на песни, ми треба за рефрени да вадам, претходно користев една од Моторола цеде што имав, ама ми треба некоја појака. :)
SondForge 9

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Sony Sound Forge 9

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
Zdravo

Dali nekoj znajt nekoja programa za da mozam od kompjuter preku bluetooth da go kontroliram mobilniov ili pak da go kontroliram kompjuterov so mobilniov imam sony ericsson k750i

Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
знам преку телефон да го контролирас маусот а за др незз инаце тоа се прави со стискање на контролата bluetooth human interface devise service

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Dali nekoj znajt nekoja programa za da mozam od kompjuter preku bluetooth da go kontroliram mobilniov ili pak da go kontroliram kompjuterov so mobilniov imam sony ericsson k750i
MWRemote или Bluetooth Remote. Се инсталира сервер на компјутерот и се инсталира на мобилниот (клиент), потоа од мобилниот го наоѓаш компјутерот се конектираш на него и мобилниот можеш да го користиш како далечински управувач за компјутерот. Имаш можност да го користиш како глувче, тестатура и многу други работи. Bluetooth Remote има опција и за конектирање преку Wireless интернет само не знам како работи не сум пробал пошто мобилниот ми нема Wireless.

Види ПП ти пратив линк и од двете па која сакаш слегни ја, само прво види дали мобилниот ти е подржан од таа апликација што немора да значи дека и ако не е подржан нема да можеш да ја инсталираш на телефонот ама сепак добро е да се информираш.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Позз дечки ако може да ве запрашам нешто.
Дали некој може да ми препорача некој добар антивирус, по можност да е freewere ?

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Дали некој може да ми препорача некој добар антивирус, по можност да е freewere ?
Јас авг то го користам и две години од кога што го имам, немам вирус фатено..
А за него имам лиценца до 2018 година :D

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
фри Аваст и АВГ , а ако сакаш асален Касперски само што тој не е безплатен:toe::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom