Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми треба некој онлајн преведувач. софтвер, што и да е...да не се мучам цела вечер...

ми треба некој онлајн преведувач. софтвер, што и да е...да не се мучам цела вечер...

Ако ти е за превод еве,само имаш српски хрвацки, а и да знаеш дека преводот не е 100 % точен :helou:

Код:
http://translate.google.com/

господ здравје да ви даде! :)

Ако ти е за превод еве,само имаш српски хрвацки, а и да знаеш дека преводот не е 100 % точен :helou:

Код:
http://translate.google.com/

ке си го досуредам. ептен да не ме раздени. па од тука на работа!:ija::turn:

На кој му треба програма речник нека ми пише пп ќе му пратам линк ...

На кој му треба програма речник нека ми пише пп ќе му пратам линк ...

Од кој на кој јазик и преведува само еден збор или цели текстови преведува ? Ако преведува цели текстови пиши на ПП или профил. ;)

Абе цели текстови преведува ... од англијски на македонски и не е целосно точно ... Речникот е направен од МКДЕв ТИм ...

А нешто не бива да аплодирам на рс па затоа од мегауплоад ќе аплодирам ... и ќе ти пратам линк ... 26 мб е

И фала за проблемот што ми го реши со мснто :)

Абе цели текстови преведува ... од англијски на македонски и не е целосно точно ... Речникот е направен од МКДЕв ТИм ...

А нешто не бива да аплодирам на рс па затоа од мегауплоад ќе аплодирам ... и ќе ти пратам линк ... 26 мб е

Еве и една програма за пробно форматирање на пц *Да пробаш како се форматира*
П.С Многу корисна за почетници кои не се форматирале ПЦ.
Земи ја програмата

Еве и една програма за пробно форматирање на пц *Да пробаш како се форматира*
П.С Многу корисна за почетници кои не се форматирале ПЦ.
Земи ја програмата
добра програма за форматирањето ..... да ми пратеше тај линко за речнико:smir:

Абе учете англиски со ке ви се речници.:tapp:

Ај фрли ја и кај мене таа програма :wink:, да видам како работи зошто одамна барам такво нешто :icon_eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom