Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае ли некој со бугарски пасош ако сакаш да аплицираш за туристичка виза за САД преку Бугарија , на каков јазик се зборува у амбасадата? Бугарски или Англиски?
na angliski - sekogash

na angliski - sekogash
Prasaj kakvavviza treba. Za avstralija na primer bugarakite gragani patuvaat so elektronska viza t.e najava 48h pred stignuvanjeto vo avstralija online na sajtot na minusterstvo za vnatresni raboti na australija. Za kanada vizite otpagaat sega vo 2017 godina ne znam tocno koj mesec a za sad prasaj detalno kakvq viza e potrebna za bugarski gragani

Prasaj kakvavviza treba. Za avstralija na primer bugarakite gragani patuvaat so elektronska viza t.e najava 48h pred stignuvanjeto vo avstralija online na sajtot na minusterstvo za vnatresni raboti na australija. Za kanada vizite otpagaat sega vo 2017 godina ne znam tocno koj mesec a za sad prasaj detalno kakvq viza e potrebna za bugarski gragani

За Канада отпаѓаат визите , шо значи ќе може само со бг пасош да се оди?

Како тргнала работата со Канада се надевам и американците ќе ги охрабрат да ги дигнат визите :)

Како тргнала работата со Канада се надевам и американците ќе ги охрабрат да ги дигнат визите :)

Канада сака да ја насели земјата , нема ни 40 милиони а e поголема територијално од Америка. Иди таму стекни се со нивна иселеничка виза , слободно ќе имаш влез во САД со право на работа. :)

Zdravo momci deneska promena na status na majka mi od finalna na izdavanje ukaz .. brojce 16xxx/2013
Dokumenti: prv bratuced
Tatko mi ceka 12 dena pred nea na finalna i oste e na finalna taka da nemaat nikakov redosled na rabota valjda :)
Inaku na finalna od 21 noemvri :)

Zdravo momci deneska promena na status na majka mi od finalna na izdavanje ukaz .. brojce 16xxx/2013
Dokumenti: prv bratuced
Tatko mi ceka 12 dena pred nea na finalna i oste e na finalna taka da nemaat nikakov redosled na rabota valjda :)
Inaku na finalna od 21 noemvri :)

Друже од прилика колку време поминува од указот до конечно зимање пасошот знаеш ли?

Знае ли некој со бугарски пасош ако сакаш да аплицираш за туристичка виза за САД преку Бугарија , на каков јазик се зборува у амбасадата? Бугарски или Англиски?
Vo sekoja ambasada se zboruva na nivniot jazik...t,e, intervjuto na angliski kje ti e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom