Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Не се разбирам до толку, бројов ми е пред 3-4 години, картицата ми е сечена за да бере у телефонов.... нова стара појма неам :D

Смени ја у телеком да уживаш во 4г брзина позз

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не се разбирам до толку, бројов ми е пред 3-4 години, картицата ми е сечена за да бере у телефонов.... нова стара појма неам :D

Најдобар Xiaomi телефон кој е? По карактеристики, брзина, цена?
Ме интересира Xiaomi телефоните какви се брзи, со добри камери, батерија. Бидејќи на форумите слушам само пофални зборови за нив. Во скоро време слушнав за нив и слушам само позитивни коментари. Зошто Xiaomi го нема во ВИП а гледам е многу користен во Македонија.?
Поздрав

Најдобар Xiaomi телефон кој е? По карактеристики, брзина, цена?
Ме интересира Xiaomi телефоните какви се брзи, со добри камери, батерија. Бидејќи на форумите слушам само пофални зборови за нив. Во скоро време слушнав за нив и слушам само позитивни коментари. Зошто Xiaomi го нема во ВИП а гледам е многу користен во Македонија.?
Поздрав
Најдобри моментално се Mi 5S Plus, Mi Note 2 и Mi MIX. Секој е премиум како модел, а Mi MIX ти е Concept Phone кој се појави во продажба и е цел од керамика. Повеќе инфо прочитај по нет или на www.hi.mk

Sent from my MI 5

Idi vo Vip i pobaraj nova 4g kartica. Tie se specijalni. Zatoa nemozes da fatis 4g. I jas go imav istiot problem.

Jas imam i na Vip i na Telekom 4g. Vip se kade kade podobri vo 4g. Brzinata im e slicna no Vip imaat 80% pokrienost niz MK dodeka Telekom samo 30-40 % i toa samo po gradovite pretezno.

Зошто апликацијава MiPC Suite не ми го детектира телефонот?
Цело време ми вели connect your device via USB, а телефонов е поврзан преку USB кабелот.

Зошто апликацијава MiPC Suite не ми го детектира телефонот?
Цело време ми вели connect your device via USB, а телефонов е поврзан преку USB кабелот.
У девелопер опшнс види усв дебагинг дали е упалено

Не ми е јасно зошто се изглупирале од Xiaomi и не направиле capacitive копчињата да светат на Redmi 4 и Redmi 4 Prime...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom