Не се разбирам до толку, бројов ми е пред 3-4 години, картицата ми е сечена за да бере у телефонов.... нова стара појма неам![]()
Смени ја у телеком да уживаш во 4г брзина позз
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се разбирам до толку, бројов ми е пред 3-4 години, картицата ми е сечена за да бере у телефонов.... нова стара појма неам![]()
Најдобри моментално се Mi 5S Plus, Mi Note 2 и Mi MIX. Секој е премиум како модел, а Mi MIX ти е Concept Phone кој се појави во продажба и е цел од керамика. Повеќе инфо прочитај по нет или на www.hi.mkНајдобар Xiaomi телефон кој е? По карактеристики, брзина, цена?
Ме интересира Xiaomi телефоните какви се брзи, со добри камери, батерија. Бидејќи на форумите слушам само пофални зборови за нив. Во скоро време слушнав за нив и слушам само позитивни коментари. Зошто Xiaomi го нема во ВИП а гледам е многу користен во Македонија.?
Поздрав
Idi vo Vip i pobaraj nova 4g kartica. Tie se specijalni. Zatoa nemozes da fatis 4g. I jas go imav istiot problem.Не се разбирам до толку, бројов ми е пред 3-4 години, картицата ми е сечена за да бере у телефонов.... нова стара појма неам![]()
Jas imam i na Vip i na Telekom 4g. Vip se kade kade podobri vo 4g. Brzinata im e slicna no Vip imaat 80% pokrienost niz MK dodeka Telekom samo 30-40 % i toa samo po gradovite pretezno.Смени ја у телеком да уживаш во 4г брзина позз
Sent from my iPhone using Tapatalk
So srekja da si go koristisШтотуку станав горд сопственик на note 3 pro![]()
Фала да си здрав и живSo srekja da si go koristis
И јас исто. RN3P за мене, а за жена ми Redmi 4
У девелопер опшнс види усв дебагинг дали е упаленоЗошто апликацијава MiPC Suite не ми го детектира телефонот?
Цело време ми вели connect your device via USB, а телефонов е поврзан преку USB кабелот.
Арно ама сега не можам да го најдам тоа девелопер опшнс[emoji1]У девелопер опшнс види усв дебагинг дали е упалено