- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moze li i meni jednaEvo ti druga bitkananeretvi i nemoj javno i radice ti dugo imas pm
Nemam vise dvije liste podijelila i to je to a i tako su mi samo stojale od kad mi je bozo poslao i zaboravila na njih .moze li i meni jedna
Imas u narodnoj listi to sve cine plus select 1-6Pozdrav ako ima neko sa nasim prevodom ove kanale stabilne
cinestar fantasy,
cine + select 1,2,3
i kino premiere 1,2,3
hvala molim na pp
Samo naprjed ima na ovom forumu dosta osoba koje cjene to sto radite i koje su vam neizmjerno zahvalne.Evo prode jos jedan dan nekoliko listi smo podijelili danas malo stagnira navala znaci da liste ipak rade, nekoliko razbucali hehhe mislim da ste zadovoljni idemo
dalje![]()
Nije problem kad stane za godinu dana javi se ako budemo zivi dacemo druge dve@dsuki1966 , jedna mi radi vec 6 meseci, svaka cast stara kuko, al sad treba rezervna takva
pozdrav za zagorske brege!
Jel ima za mene jedna, nemora da radi 6 meseci, moze i jedanNije problem kad stane za godinu dana javi se ako budemo zivi dacemo druge dve![]()
Jest ko ne pazi moze da pogresi ovome sam ja idol hehehGale pazi, ima razlika izmedju dsuki1966 i dsuk¡1966.
meni je internacional dao listu ide super a iod tebe imam jednu ide i ona odlicno hvala vam pozz i od meniNije problem kad stane za godinu dana javi se ako budemo zivi dacemo druge dve![]()
da da kako ne heheehMico svejedno je , ni jedan ni drugi ne salje listu![]()