Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne brinem ja za tebe, tamo si ti - e sad što nisi pod svojim imenom to je već drugi par opanaka.
Ja sam i ovde i tamo pod svojim imenom a ti se zapitaj što je to tako :D ni na Kajgani nisam nikad banovan.
sve je to ok slazem se stobom ali nemoj stavljati svoju glavu za druge ,nikote nije spominjao ,udje covjek iz cistog mira i napise sto napise,onda eto tebe ,da mu radis advokaturu ,sto tako nisi meni ,dao svoje advokatske usluge ,tamo i stao uz mene iako si mi na skupy davao podrsku kakvi ste to vi ljudi ,,ako lazem reci

Ja sam nešto konstatovao, ko se našao u toj priči taj mi je i replicirao - što se mene tiče diskusija je završena prije nego što je i počela. Ugodno veče svima.

Последно уредено:
[quote="international, post: 7926638,
pl_ajeri.jpg
[/quote]
Ova u ljevom kutu gore ima slovenske SK1.2.3.4.5.6

Ne mi se veruva sto pisuva ovoj torpedo,on imal isto ime i vamu i tamu-ne e mozno kumot da go krstil torpedo ili toa mu e vistinskoto ime.Cudni stanale clenovite do vcera se ligavea za edna aplikacija od toj kiler,sega zborat protiv sf-ovoj jeboto duri ima i avatar SF a zbori protiv sf..Abe ako nemate sopstveno mislenje-go menuvate mislenjeto za 1lista ili skener,se znae lekot-cekanot i utepajte se.pozdrav do site i ubav vikend na site.

Последно уредено:
dali zna neko kako da se izvuku strimovi iz kodija URL helper nece
konkretno sam mislio na tv kanale iz Tvhedend HTSP client :kafence:

Последно уредено:
#EXTINF:0,Teuta
rtmp://str103.setplex.net:1935/228/teuta
#EXTINF:0,Syri Vision
rtmp://82.114.87.114/live/syri
#EXTINF:0,rrokum
rtmp://82.114.65.202/liverrokumtv
#EXTINF:0,VISION PLUS
rtmp://live.vizionplus.tv/live/livestream2