Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја има некој Reasons studio 3 ако ја има некој нека ја прати по пп или нека го стави линкот само да не е демо поздрав

Барам програмче за учење брзо пишување. tnx

Oтвори ворд, земи весник пред тебе и почни да препишуваш текстови, некои големи. За ден-два ќе си про :)

Исто и мсн помага доста.

Еве ти овде,онлајн базирана апликација за тестови за брзо пишување,и бесплатна е,и можеш да си сименш таму други.

Нема проблем само незнам дали ќе можеш да се снајдеш... а и треба да имаш администраторски права на компјутерот каде што сакаш да инсталираш некој програм иначе ништо од бизнисот :)

Не е проблем ќе средиме тоа :wink:

programa za nesto sto si izbrisal i sakas da go povrnes ???

anyone?

programa za nesto sto si izbrisal i sakas da go povrnes ???

anyone?

Мислам дека ОВА програмче би ти завршило работа.

Исто така имаш опција со System Restore ( Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore ).

П.С. Ако ја избереш опцијата System Restore биди внимателна дека можеш да го вратиш ептен компјутерот па да се чудиш зашто ти фалат после некои работи. :) :smir:

Со System Restore не се враќаат фајлови што си ги избришал.

Да,со Рестор се враќаат само инсталирани програми,пробај со ова програмче.

Active@ File Recovery
Active File Recovery for Windows provides the ability to effectively recover data as a result of having been accidentally deleted, formatted or otherwise lost.

дали знае некој програма за сателитски антени Т.Е. да мозам од неа да одкодирувам ТВ програми:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom