Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Тоа од искуство или ?
Мада - не сум заинтересиран.
Да, од лично искуство. Тој момент ми дојде во моментот кога се крена маглата во Скопјево после изборите. Кога го видов небото чисто, знаев дека Заев е пророкот на слободата и просперитетот, дека тој е избраниот што ќе не води нас слепците и ќе не избави од бедата. Тој е ѕвездата водилка на нашата држава, која до вчера беше крива за сите бедотии што се случуваат во светот. Тој е нашиот месија кој ќе ги срози сите што не размислуваат со сопствена глава по негови инструкции. Е во тој момент почна да ми се сере и такво олеснување добив, што да ти кажуем. Се прочистив.

пс. како ми дојде нотификација дека два пати си ме цитирал, а јас само еднаш гледам ? Мора мрачните сили да си играат со мене.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Да, од лично искуство. Тој момент ми дојде во моментот кога се крена маглата во Скопјево после изборите. Кога го видов небото чисто, знаев дека Заев е пророкот на слободата и просперитетот, дека тој е избраниот што ќе не води нас слепците и ќе не избави од бедата. Тој е ѕвездата водилка на нашата држава, која до вчера беше крива за сите бедотии што се случуваат во светот. Тој е нашиот месија кој ќе ги срози сите што не размислуваат со сопствена глава по негови инструкции. Е во тој момент почна да ми се сере и такво олеснување добив, што да ти кажуем. Се прочистив.

пс. како ми дојде нотификација дека два пати си ме цитирал, а јас само еднаш гледам ? Мора мрачните сили да си играат со мене.
Абе ти па, зошто се замараш со политика и теории на заговор?
Пиши си еротски колумни...

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Абе ти па, зошто се замараш со политика и теории на заговор?
Пиши си еротски колумни...
Имаш право, многу е хард кор ова, треба малце со посуптилни теми....

Но, како и да е, сега дојде слободата и просперитетот и соживотот и сега можам да се занимавам со што сакам.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Но, како и да е, сега дојде слободата и просперитетот и соживотот и сега можам да се занимавам со што сакам.
Незнам за тебе или вас ама јас слободно си клецам од 91ва навака (море ако подразмислам уште од 90та), сите мајки, баби, ќерки сите ме сакаат а немам појма зошто.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Незнам за тебе или вас ама јас слободно си клецам од 91ва навака (море ако подразмислам уште од 90та), сите мајки баби ќерки сите ме сакаат а немам појма зошто.
Има нешто, тебе изгледа ти годела транзиционата клима...

пс. пак имам две нотификации, што е работава ?

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Мене не баш, ама на нешто друго...
Тоа е... кој како си ја наредил, јас па да ти кажам се изнадркав од 91 навака, ама сега со слободата и просперитетот и соживотот, парче ќе напраам.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Тоа е... кој како си ја наредил, јас па да ти кажам се изнадркав од 91 навака, ама сега со слободата и просперитетот и соживотот, парче ќе напраам.
Кој лузер си бил ти...
Да не си металец?

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Кој лузер си бил ти...
Да не си металец?
Све пробав, и металец и рапер и у секта се зачленив кај оние на М што имаат многу жени, џабе... Се додека не се просветли нашиот месија на Слободата и просперитетот.... и тоа не се, доколку се јавите во наредните 15 минути добивате, не еден, не два, туку 3 куртони за целовечерна сеанса...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Металец со ник Јамајка и сонце од Кутлеж:pos:
Ги гледав таквите со Ирон Мајдан маици, Пенетрера, Мешуга, Креантор, бради - коси, мартинки, лафчиња, тодор александрови, ванчо михајлови, маскирни пантолони со џебови за куршумите, дрогите, ножеви, крстеви, комплет пластични жици за гитара средината на деведесетите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom