Тоа од искуство или ?Само треба да се препуштуш и да уживаш, не боли.
Крв да ти потече од "хуморов".
Да, од лично искуство. Тој момент ми дојде во моментот кога се крена маглата во Скопјево после изборите. Кога го видов небото чисто, знаев дека Заев е пророкот на слободата и просперитетот, дека тој е избраниот што ќе не води нас слепците и ќе не избави од бедата. Тој е ѕвездата водилка на нашата држава, која до вчера беше крива за сите бедотии што се случуваат во светот. Тој е нашиот месија кој ќе ги срози сите што не размислуваат со сопствена глава по негови инструкции. Е во тој момент почна да ми се сере и такво олеснување добив, што да ти кажуем. Се прочистив.Тоа од искуство или ?
Мада - не сум заинтересиран.
Хехе Комуњар...Крв да ти потече од "хуморов".
Абе ти па, зошто се замараш со политика и теории на заговор?Да, од лично искуство. Тој момент ми дојде во моментот кога се крена маглата во Скопјево после изборите. Кога го видов небото чисто, знаев дека Заев е пророкот на слободата и просперитетот, дека тој е избраниот што ќе не води нас слепците и ќе не избави од бедата. Тој е ѕвездата водилка на нашата држава, која до вчера беше крива за сите бедотии што се случуваат во светот. Тој е нашиот месија кој ќе ги срози сите што не размислуваат со сопствена глава по негови инструкции. Е во тој момент почна да ми се сере и такво олеснување добив, што да ти кажуем. Се прочистив.
пс. како ми дојде нотификација дека два пати си ме цитирал, а јас само еднаш гледам ? Мора мрачните сили да си играат со мене.
Имаш право, многу е хард кор ова, треба малце со посуптилни теми....Абе ти па, зошто се замараш со политика и теории на заговор?
Пиши си еротски колумни...
Незнам за тебе или вас ама јас слободно си клецам од 91ва навака (море ако подразмислам уште од 90та), сите мајки, баби, ќерки сите ме сакаат а немам појма зошто.Но, како и да е, сега дојде слободата и просперитетот и соживотот и сега можам да се занимавам со што сакам.
Има нешто, тебе изгледа ти годела транзиционата клима...Незнам за тебе или вас ама јас слободно си клецам од 91ва навака (море ако подразмислам уште од 90та), сите мајки баби ќерки сите ме сакаат а немам појма зошто.
Мора да си се препознал во повеќето наброени работи.
Мене не баш (иако имам многу јак имунитет, пу - пу), ама на нешто друго... малку троа повеќе им годеше.Има нешто, тебе изгледа ти годела транзиционата клима...
Тоа е... кој како си ја наредил, јас па да ти кажам се изнадркав од 91 навака, ама сега со слободата и просперитетот и соживотот, парче ќе напраам.Мене не баш, ама на нешто друго...
Кој лузер си бил ти...Тоа е... кој како си ја наредил, јас па да ти кажам се изнадркав од 91 навака, ама сега со слободата и просперитетот и соживотот, парче ќе напраам.
Металец со ник Јамајка и сонце од КутлежКој лузер си бил ти...
Да не си металец?
Све пробав, и металец и рапер и у секта се зачленив кај оние на М што имаат многу жени, џабе... Се додека не се просветли нашиот месија на Слободата и просперитетот.... и тоа не се, доколку се јавите во наредните 15 минути добивате, не еден, не два, туку 3 куртони за целовечерна сеанса...Кој лузер си бил ти...
Да не си металец?
Ги гледав таквите со Ирон Мајдан маици, Пенетрера, Мешуга, Креантор, бради - коси, мартинки, лафчиња, тодор александрови, ванчо михајлови, маскирни пантолони со џебови за куршумите, дрогите, ножеви, крстеви, комплет пластични жици за гитара средината на деведесетите...Металец со ник Јамајка и сонце од Кутлеж