мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.898
- Поени од реакции
- 23.299
Од кал да е од америка да еРусија ја поддржувала Македонија ?!? Макар и за Груевски, тоа нема да се случи.
А и на Русија не е и треба нов фронт.
Да бидиме реални да не е Америка ние Македонците нема да имаме држава.
Плус кај нас се малце покомплицирани односите, многу од подржувачите на ВМРО имаат бугарски пасоши, а Бугарија тоа досега го нема искористено. Тие што имаат бугарски пасош да заземат анти западен став, па да имаат проблем да појдат во немачка
Се сеќава некој на референдумот за територијална поделба?
Абе излегоа американците и рекоа нема да има и никој не излезе, абе јас што сум 100% про американски настроен, излегов на тој референдум, а ова патриотиве дома си седеа ете толку се силни
Не рекоја американците, СДСМ така им наложи на нивните следбенци и така бидна. За жал тогаш албанците уште не беа освестени како денес па и тие не излегоја. Сега некој ако им потшепна на СДСМ тоа е друга работа. Во последно време се нешто им потшепнуваат. Ова не е од мене, така си кажа лидерот Зоран Заев.[DOUBLEPOST=1482055189][/DOUBLEPOST]
Ако е забаено да не е забораено.Касниш. Уште кога ги амнестираше Груевски воените злосторства, требаше да го ставиш овој аватар.