Каде се и што прават?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Оти мислам дека оваа негова беше, а не била.

Негова е,тој и Жетвар беа Agressive (првата строфа е Снупи,втората строфа он,а третата Жетвар,хит у Кавадарци 2007-8 негде :D )

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.238
Мене ме занима едино што стана со Сашо кој што ја пееше „Пијан и Млад“. Класа човек, господин и шмекер.
Мислам но не сум сигурен дека е заминат од државава некаде дали за работа или заради школување не знам. Го имам на фејсбук пријател и активен е често на социјалната мрежа.

Некако глупаво ми е да го прашам вакви работи фејсбук.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Реално капацитетот на Нонето и на Били Ѕвер е сличен, нема леб за нив од музика така да добро што на време си се усмериле во нешто попродуктивно
Ма Боб Дилан да беше роден во Македонија немаше да има леб од музиката тука, камо ли Ноне и Били факинг Ѕвер..[DOUBLEPOST=1482001198][/DOUBLEPOST]Иначе ако заборавивте..Били Ѕвер беше на Евровизија со Ѓоко Танески (ако не се лажам)
Он и Есма уствари сите ги забораваат дека ги имавме пратено на Евровизија :D

Последно уредено:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ѓорги Крстевски?
Натали од Бингото?
Бранко Црвенковски?
Дечките од Наше Маало?

Член од
9 август 2014
Мислења
512
Поени од реакции
1.713
Инаку, ontopic една од најинспиративните приказни кај нас, па хејтерите ќе велат дека немало успех во Македонија.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мене ме занима едино што стана со Сашо кој што ја пееше „Пијан и Млад“. Класа човек, господин и шмекер.
Би се разочарал ако не работи како клисар во црква и не ги гаси свеќите туку ги остава да горат цела вечер.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.238
Ѓорги Крстевски?
Натали од Бингото?
Бранко Црвенковски?
Дечките од Наше Маало?
1.Ѓорѓи Крстевски е продукцент и одвреме навреме се појавува со некоја песна негова.

2.Натали од Бингото последно знам беше дел од спотот на Здравко Чолиќ што го снимаше во Македонија.
https://www.youtube.com/watch?v=ymmE_3syEAI
а предходно беше дел од спотот на Taвијатан и Бебек
https://www.youtube.com/watch?v=UXKx10jNuac
Оваа година прочитав дека се омажила за некој српски бизнисмен.
http://skopjeinfo.mk/natali-daj-mu-na-chovekot-ripna-vo-tavche

3.Бранко се повлече од политиката не знам дали беа тогаш избори па нешто не ги признаваше или што беше не знам па после се повлече од политика и сега неговото место во СДСМ дојде Заев.

4.Повеќето од Наше Маало се занимаваат со глума, не знам во кој театри. Бени е глумец, и глуми во 5+ детската серија - албанската верзија, Ице исто со глума и stand up се бави а последно глумеше во серијата Цимери на Алфа тв, Дарко исто со глума се бави и последно беше во една епизода од серијата Преспав. Не им ги паметам вистинските имиња па ги пишав како што се викаа во Наше Маало. Другите од Наше Маало не знам каде се и што прават.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732

Kajgana Shop

На врв Bottom