- Член од
- 21 септември 2016
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 1.136
golemiВака..
Пред некое време со дечкоми имавме односи со кондом, кога го изваде на крајот на целата работа кондомот беше скинат, колку се шансите да останам бремена ? :S
golemiВака..
Пред некое време со дечкоми имавме односи со кондом, кога го изваде на крајот на целата работа кондомот беше скинат, колку се шансите да останам бремена ? :S
50-50колку се шансите да останам бремена ? :S
со еден тест ќе си смениш на 100 или 0, ќе намалиш секирации.Вака..
Ич да немаш гајле, ако ти замери што си ја терал, до нејзе е проблемот. Од моја гледна точка како женско, се цени тоа што си се заинтересирал за ситуацијата.Inace napravivme uste eden test, 11 ili 12 dena posle dobiena menstruacija I toj bese negativen.
Se zatrcav od najskapite kupiv I go izmaltretirav devojceto, so si e sigurno sigurno si e. :-D
Sent from my D2403 using Tapatalk
Да ама сепак треба да чекам две недели а во тие две недели... ќе ми дојди или циклусот или ич нема да ми дојди, и че имам секирации пак до тогашш.со еден тест ќе си смениш на 100 или 0, ќе намалиш секирации.
So nejze za ova nikakov problem nemam, otvorena si e, cak I ako imase simptomi a testovite bea negativni spremna bese za na ginekolog, bez da I recam ili teram.Ич да немаш гајле, ако ти замери што си ја терал, до нејзе е проблемот. Од моја гледна точка како женско, се цени тоа што си се заинтересирал за ситуацијата.
Се скина кондомот, трчав до дежурна аптека ама ме вратија, неможело без рецепта.За Норлево треба рецепта?![]()
Normalno deka treba, ne e toa bombonce, hormoni eden kup ima u nego ...За Норлево треба рецепта?![]()
Се исплашил да не стане татко!Ич да немаш гајле, ако ти замери што си ја терал, до нејзе е проблемот. Од моја гледна точка како женско, се цени тоа што си се заинтересирал за ситуацијата.
Како и да е, имаш некои што и да стане и да не стане, таквото ги боли.Се исплаши да не стане татко!
Апсолутно.Али у пракса машките што трчаат по тестови и настојуваат на тоа се коркачи,според мене,и не се готови да превземат одговорност у случај да е бремена.Би настојувале и на абортус јас мислам![DOUBLEPOST=1481987232][/DOUBLEPOST]Како и да е, имаш некои што и да стане и да не стане, таквото ги боли.
Апсолутно.Али у пракса машките што трчаат по тестови и настојуваат на тоа се коркачи,според мене,и не се готови да превземат одговорност у случај да е бремена.Би настојувале и на абортус јас мислам!Како и да е, имаш некои што и да стане и да не стане, таквото ги боли.
Ех... камо среќа никогаш да немав прилика да запознаам еден таковКако и да е, имаш некои што и да стане и да не стане, таквото ги боли.