Z
zlaki
Гостин
Здраво дечки. Нова сум тука.
Прашањето ми е: циклусот ми касни 7 дена, имам не заштитен секс али не завршува у мене. Има шанси да сум бремена? Фала однапред
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
https://www.youtube.com/watch?v=2oKZ557BpO0
Прашањето ми е: циклусот ми касни 7 дена, имам не заштитен секс али не завршува у мене. Има шанси да сум бремена? Фала однапред
Има шанси,има....Направи тест за бременост. Нема потреба тука да прашуваш и да чекаш едни да ти викаат Да ,други Не и да мудруваат.
Да,ко ќе се породи најубаво ќе знае и најсигурноИма шанси,има....
Можеш и да почекаш некој месец, со сигурност ке знаеш.....
Има..Аирлија.Здраво дечки. Нова сум тука.
госпоѓице или госпоѓо, има гинеколози, појди си кај нив и ќе ти кажатЗдраво дечки. Нова сум тука.
Dali si seriozen so prasanjevo ?Zdravo, pred mesec I pol imavme nezastiten odnos, svrsiv nadvor, od togas dobi I menstruacija I posle za sekoj slucaj pravevme test, ispadna negativen, deneska MI vikat deka I se loselo od sabajle, mozno e da e od bremenost?
Sent from my D2403 using Tapatalk
Aku prasav DE, nerasonet me fati.Dali si seriozen so prasanjevo ?
Подобро и овде да не се брукашAku prasav DE, nerasonet me fati.
Poubo ovde da se brukam nego na lekar.
:-D
Прво добила па дури и тест сте направиле.Zdravo, pred mesec I pol imavme nezastiten odnos, svrsiv nadvor, od togas dobi I menstruacija I posle za sekoj slucaj pravevme test, ispadna negativen, deneska MI vikat deka I se loselo od sabajle, mozno e da e od bremenost?
Постојат случаи каде што во почеток на бременоста девојката може да добие, за подоцна да се испостави дека е трудна и дека била трудна периодот кога добила. После сите запрепастани, па како можело? Ете може, јас познавам три такви случаи.Прво добила па дури и тест сте направиле.
Значи не е.
Прво добила па дури и тест сте направиле.
Значи не е.[/quote
moze,
ama od drug vo megjuvreme![]()
Може има такви случаеви, ама конкретно тој што го постави прашањето кажа и дека направиле тест итоа негативен бил.Ако не сте запознаени и немате искуство не коментирајте.
Може да има и повеќе месеци. Еве кај нас второто беше така.
Ај машко, ама женско да тресне таква глупост ко оваа погоре....