Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја информација дали ќе игра Теодосиќ за ЦСКА пошто минатата недела имаше вест дека ќе се врател да игра дури в година, му требало одмор.

Некоја информација дали ќе игра Теодосиќ за ЦСКА пошто минатата недела имаше вест дека ќе се врател да игра дури в година, му требало одмор.
Izgleda i teo i nando igraat denes

Ako mozi nekoj da postavi ponuda od sportlife igraci ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Давидовац гаду уште 4 поена , не ми дреми во ќош ти ебам албиното !

Ako mozi nekoj da postavi ponuda od sportlife igraci ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кемба е аут за вечерва така да Батум е втора напаѓачка опција во Шарлот би требало да иде + ..
Гобер + денес повторно го нема Богут кај Далас а без него ќе се дупка во рекет од друга страна пак Гобер е во одлична форма 5 по ред дабл-дабл учинок се надевам дека денес ќе продолжи .

Од мене за вечерва ви е
Cousins 28.5 - 1.9 коеф
Вечерва како директен чувар ќе го има Марк Гасол кој е одличен во дефанзива, во минатите натпревари против него никогаш ја нема префрлено оваа граница.
Мислам дека вечерва е доста изгледен тип, по кладилнициве варира границата 27.5 и 28.5, јас го одиграв на 28.5-

Од мене за вечерва ви е
Cousins 28.5 - 1.9 коеф
Вечерва како директен чувар ќе го има Марк Гасол кој е одличен во дефанзива, во минатите натпревари против него никогаш ја нема префрлено оваа граница.
Мислам дека вечерва е доста изгледен тип, по кладилнициве варира границата 27.5 и 28.5, јас го одиграв на 28.5-
Излезе инфо дека Руди Геј е аут за утакмицава што е голем минус за типов.

Од мене за вечерва ви е
Cousins 28.5 - 1.9 коеф

22 поени, си влезе и оваа 3/3.

Челзи 2
Њукасл 2
Јунајтед 2
Атлетико 1
Шалке 1
Јуве 1
Што мислите?

Челзи 2
Њукасл 2
Јунајтед 2
Атлетико 1
Шалке 1
Јуве 1
Што мислите?
Мислиме да си одбериш еден натпревар за кој имаш најмногу инфо и да го изиграш сингл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom