Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Не знам дали има поодвратен чоек од Филип Петровски..дури онај Артан Груби е лепотан и цвеќе за мирисање кога ќе го споредиш со овај што лижи секаде каде што плукаше...ајде барем Латас си призна дека беше со Сдсм на времето,ама овај моронот пред 5 години плукаше јавно против Груевски за сега најверен војник пред Дик да изиграва па и дури како командир со микрофонот застана ги пали луѓето...резил од чоек,како досега некој од Сдсм или било кој од опозицијата не излези и да го растури јавно на телевизија со аргументи..и тој и Стево..срам се како личности,не знам како спијат мирно на вечер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.729
stevco konjot razberete go, debakl doziveaa u karpos, skoro 7000 bese razlikata, i sam e svesen deka tamu veke nema da bide gradonacalnik, a kako se odvivaat rabotite i golema e verojatnosta u idnina u kjorka da otide i on, ova za nego e fakanje za slamka za spas i ocajnicki obid da se pokaze uste kako nekakov faktor, a ne e, uste ne mu kazale od vemero deka poleka no sigurno stanuva nebiten igrac za niv, potrosen spermosan kurton.

Никој незнае
2 se odbieni na sds, na besa neznam kolku tocno ama ostana da se odlucuva za 6 prigovori na sds i eden na besa

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Сг им сметав и автобуси ваљда треба како падобранци да ги пуштав. Молери и онија под шатори од Куманово ги терасва да трчив од други градови.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.408
Јас се изразив во стилот на вашето изразување и вие добро ме разбравте.
Зошто меѓу себе се навредувате нарекувајќи се глупаци, простаци, идиоти, болни?? За кого??? За воловите кои се дерат од бина и ве буцкаат да се тепате за тоа кој од нив да краде милиони и да зема илјади евра плата??
Дали си ти токму при својата свест :) Мислиш дека така ќе ги разбудиш? Рачунај ко да се на тешки дроги. Све што не се совпаѓа со инсталираната проекција, те става на другата страна од нишанот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сг им сметав и автобуси ваљда треба како падобранци да ги пуштав. Молери и онија под шатори од Куманово ги терасва да трчив од други градови.

Хумористико, не ни сметаат автобусите, опушти се. Нека измрзнат до 7 сабајле сите што ги донеле за уши од „site sela i gradovi prijatele“.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516

Смета тоа што со закани ги носат. Сакаш да ми кажеш дека една жена која беше стуткана со шалот е дојдена сама без да и се закануваат? Таа не знае кај се наоѓа бе. И како друго, не ни треба да се собираат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Имаше уште еден на тоа митинзите во салата Борис Трајковаки.

Го прашува новинаркава а вие со што се занимавате и овој вели "јас сум технолошки вишок веќе 12 години, ама пред се сум Македонец"
:brlav:
Чоекот си се надева дека ќе го пикнат некаде како крлеж без мотика да зема пари..така Македончето си е научено уште од Југославија па после нечинела државата....а тој здрав прав маж со две раце и две нозе наместо да се спрегни да научи нешто и да си најде некоја работа по занает тој од државата чекал..пу да ви се посерам во мозокот што го имате овци едни...море не Бугарски,ако можи и Грчки пасош ќе земам само подалеку од овај простотилок.

Наместо да се соберат за загадениот воздух каде се гушиме сите до еден тие за Груевски и партијата се берат....да му го кажиш на некој ова во странство нема да те разберат искрено..во Гвинеја и Тунгузија не се случуваат овие работи а камоли некаде во Европа.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Хумористико, не ни сметаат автобусите, опушти се. Нека измрзнат до 7 сабајле сите што ги донеле за уши од „site sela i gradovi prijatele“.
Теве ти вруќо што се секираш

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.408
2 se odbieni na sds, na besa neznam kolku tocno ama ostana da se odlucuva za 6 prigovori na sds i eden na besa
Не е ни важно веќе кои се усвоени, а кои се одбиени. Утре тие што немаат победа ќе ја оспорат и тоа е тоа, Јово наново.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Смета тоа што со закани ги носат. Сакаш да ми кажеш дека една жена која беше стуткана со шалот е дојдена сама без да и се закануваат? Таа не знае кај се наоѓа бе. И како друго, не ни треба да се собираат.
Праша ли гу или па нагаѓаш?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.237
Поени од реакции
16.381
а ако има повторувања на гласање, пак повторно џипо од ембаси ќе носи вреќа со пари, како на митингот во Арачиново ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom