Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
the disease caused by an uncontrolled division of abnormal cells in a part of the body.
"he's got cancer"

a malignant growth or tumor resulting from the division of abnormal cells.
plural noun: cancers
"most skin cancers are curable"
synonyms: malignant growth, cancerous growth, tumor, malignancy;
Е с'г ме поеба браво
Да сам поблизу петку ке ти напишеше на руку

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Негoo, дaли слушaте бучaвa нaдвoр нештo кo некoј спoртски или вoен aвиoн дa летa целa вечер?

Или тoa се oд oние сирени oд пред ДИК...преескa знaм декa имaше тaкви сирени oд штo гледaв нa ТВ aмa oткaкo пoчнaa сo гoвoри пoлитичaриве немa лoгикa дa ечaт тие вo пoзaдинa.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е с'г ме поеба браво
Да сам поблизу петку ке ти напишеше на руку

Може ќе те донесе и тебе Филипче Петровски со бус до Скопје да мрзнеш пред ДИК, не се секирај. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Изгледа ги сместиле на кардиологија гревовиве :))))))))))) мајка со дете да сака да лежи на клиника треба да плати, овие на место каде што треба беспрекорна хигиена и да има што помал пристап на бактерии од надвор, ќе смрдат таму за беспари :oleee: MRSA како не фатат...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.841
Поени од реакции
36.875
Јас мислам дека врвот беше кај Огнен на 24вести кога го повика тој подржувачот на криминалците на емисијата во Скопје и овај му враќа "немам пари да дојдам"..готово врв..немам повеќе зборови тука.
Имаше уште еден на тоа митинзите во салата Борис Трајковаки.

Го прашува новинаркава а вие со што се занимавате и овој вели "јас сум технолошки вишок веќе 12 години, ама пред се сум Македонец"
:brlav:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.986
Поени од реакции
11.628
Која брука е овој Неловски, исто ко неговиот шеф, бега од дебати, сега се јача нешто...дури вика „ние нема да идеме на викенд во Грција на плажа (во декември?!?!)“ и вика „ младите одлучија ДРПМНЕ да ја води владата“. Од кај ти тој податок бе копук? :D

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Може ќе те донесе и тебе Филипче Петровски со бус до Скопје да мрзнеш пред ДИК, не се секирај. :D
Не бе брат ако сакам ке си иду сас авто како господин.
Кумановци дел од нас не зависив од партије

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали има поодвратен чоек од Филип Петровски..дури онај Артан Груби е лепотан и цвеќе за мирисање кога ќе го споредиш со овај што лижи секаде каде што плукаше...ајде барем Латас си призна дека беше со Сдсм на времето,ама овај моронот пред 5 години плукаше јавно против Груевски за сега најверен војник пред Дик да изиграва па и дури како командир со микрофонот застана ги пали луѓето...резил од чоек,како досега некој од Сдсм или било кој од опозицијата не излези и да го растури јавно на телевизија со аргументи..и тој и Стево..срам се како личности,не знам како спијат мирно на вечер.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Која брука е овој Неловски, исто ко неговиот шеф, бега од дебати, сега се јача нешто...дури вика „ние нема да идеме на викенд во Грција на плажа (во декември?!?!)“ и вика „ младите одлучија ДРПМНЕ да ја води владата“. Од кај ти тој податок бе копук? :D
Па у право е, не идат на викенд во Грција. Една недела во станче па па.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И не можат да го разберат фактот дека мнозинството не гласаше за нив за цело време да се повикуваат на народот, не е ова 2014 и 2008 година, народот НЕ ги подржува.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.841
Поени од реакции
36.875
Според изборните резултати oдлучија да изгубат во Центар, Аеродром и Карпош со вкупна разлика од 15 илјади гласови.:D
Скопскиве "урбани" вмровци под јорган треба да се кријат.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
ne sum vo tek bash, od 8 na besa i 8 na sdsm prigovori kolku imaat padnato kolku pominato ?
Седум од осум на беса се одбиени, за еден мислам се одлучува, на СДСМ три ги разгледаа и сите ги одбија.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
Голема среќа за тебе што си писмен, инаку ќе беше пред ДИК за секој случај
Ах бе Пуно, Пуно. Во нити еден пост после изборите не кажав нити еден збор дека има против СДСМ да формира влада., баш напротив и посакувам да формира влада. Така си избраа гласачите ми се допаѓало тоа мене или не. Зошто мислиш дека би излегол било каде за било кој. Не ги поддржував нити шарените од сосем иста причина нити било кој кој се залагаше за да се негира и укине изборната желба на мнозинството гласачи од било која причина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прееска поминувам со кола, глеам истовараат 3 кумановски автобуси :pos:
До пред избориве ги жалев, им вршеле притисоци, ги терале, манипулирале. Сега, само безобразна насмевка и ч-а-о.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom