- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 2.307
- Поени од реакции
- 1.134
Не, не е исто брат. Ќе ти дадам пример еве со кошаркариве. Коби Брајант просек од 30 поени, граница 25.5 коефициент 1.90 за овер. Овој коефициент за мене има огромна вредност, 5 поени е под неговиот просек, 4 поточно пошо 26 бара и без проблем ќе ставам 10 000 денари. Одам на шалтер ми го качуваат на 30.5, автоматски тоа е no bet за мене, никаква вредност ми нема квотата и границата во однос на првичната. Во право е Александар, и јас не би уплатил да бев на негово место.
Ама не е иста твојата споредба. Тука веќе ја менуваат границата и веројатноста на бетот паѓа. Споредбата ќе беше коректна ако кажеше дека границата е останата иста (значи веројатноста за овер да е иста), само коеф од 1,90 да е 1.65. Е во тој случај веројатноста на бетот е иста само можната добивка е друга. Е сега дали ти се исплати сеуште тоа е индивидуално. Некој 10 000 би ризикувал за да добие 100 евра а некој само за повеќе.[DOUBLEPOST=1481673203][/DOUBLEPOST]
@ShRiNk
Ne se otkazav, ja uplativ vo druga kladilnica.
Imam zabelezano (vo sportlife) deka sum uplatil utakmica na pogolemi pari i koeficientot mi go padnale kako sto niv im odgovara, a posle mene drugarot uplaka tiket za 50-100denari i kaj nego e povisokiot koeficient.Sto znaci koeficientot ne e padnat za site tuku samo za tebe,Apla budala te pravat.Koga mozat da ti ukradat 1000-2000denari zosto da ne go napravat toa ??
Не ова ти што го збориш е апла шабанска работа. Коеф треба да им е ист без разлика на уплатата.
Со среќа да си ги трошиш парите