Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не е исто брат. Ќе ти дадам пример еве со кошаркариве. Коби Брајант просек од 30 поени, граница 25.5 коефициент 1.90 за овер. Овој коефициент за мене има огромна вредност, 5 поени е под неговиот просек, 4 поточно пошо 26 бара и без проблем ќе ставам 10 000 денари. Одам на шалтер ми го качуваат на 30.5, автоматски тоа е no bet за мене, никаква вредност ми нема квотата и границата во однос на првичната. Во право е Александар, и јас не би уплатил да бев на негово место.

Ама не е иста твојата споредба. Тука веќе ја менуваат границата и веројатноста на бетот паѓа. Споредбата ќе беше коректна ако кажеше дека границата е останата иста (значи веројатноста за овер да е иста), само коеф од 1,90 да е 1.65. Е во тој случај веројатноста на бетот е иста само можната добивка е друга. Е сега дали ти се исплати сеуште тоа е индивидуално. Некој 10 000 би ризикувал за да добие 100 евра а некој само за повеќе.[DOUBLEPOST=1481673203][/DOUBLEPOST]
@ShRiNk

Ne se otkazav, ja uplativ vo druga kladilnica.

Imam zabelezano (vo sportlife) deka sum uplatil utakmica na pogolemi pari i koeficientot mi go padnale kako sto niv im odgovara, a posle mene drugarot uplaka tiket za 50-100denari i kaj nego e povisokiot koeficient.Sto znaci koeficientot ne e padnat za site tuku samo za tebe,Apla budala te pravat.Koga mozat da ti ukradat 1000-2000denari zosto da ne go napravat toa ??

Не ова ти што го збориш е апла шабанска работа. Коеф треба да им е ист без разлика на уплатата.
Со среќа да си ги трошиш парите :)

Нити кoпaчкa не е пoaрнa, преескa стaвaм 500 нa Пoртлaнд-Oклaхoмa Х сингл 15кoеф.
Oдмa пoсле тoa пуштaм тикет истo кoшaркaвa Х сo Лилaрд и Вестбрук плусеви нa 100 денaрa и кoеф зa Х веднaш пaднa нa 14.

Па и женска ти да ја натртат во кладилница вработените не е проблем, зошто би бил?[DOUBLEPOST=1481659623][/DOUBLEPOST]

Ајде провери си ги овие податоци, не се бламирај. Провери во земјите од каде што потекнува кладењето на спортски настани, како Англија на пример.
ова е тоа ниво на комуникација, кога им пречи твое мислење. избришија навредата да не пријавувам....
можеби не бев јасен, ама немав време за елаборација. како данок и мене ми пречи нормално е така кога ти рчка некој во џеб дека ти пречи. ама ако избирам побитно ми е да нема легитимирање, отколку да те перцнат со данок. па да идеш карти да играш организаторот на 30мин ќе ти земи пари за тоа а пак камоли кладилница. Олабави малку со навредите и кажи го твоето мислење.

denes sto moze da se izigra ? chelsea 2 c.zvezda 2 vojvodina 1 i city 1 ? sto mislite ?

dobro e adams vo prvata 1/4 sto postigna 7, inace na onakov Blow OUt kur ke fatevme.

za vecer kolku mn utakmici ima, a nema 1-2 bareem ko sigurni sto deluvaat...

Cousins 30.5+ ovaj namesto Adams uleta,na 1.65koef padnal .
Randle 12.5+
B.Lopez 20.5+
Drummond 15.5+
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ајде конечно малку време, еве нов тип од мене:

Cristal Palace - Manchester United T2 2+ 1.85

бидејќи почнува за некоја минута, ќе напишам само некој збор.
http://www.rezultati.com/utakmica/SME5lBU0/#postave;1
Еве ги составите за двете екипи, Јунајтед фаворит на хартија, иако навивам за Јунајтед нема сентименталност во типов, едноставно со одбраната што ја има Кристал Палас мислам дека Јунатед може да постигне два голови (очекувам од Ибра и Погба :) ), коефициентот ми изгледа дека има вредност, а јас ќе ја пробам сингл и Азиски -1 на Јунајтед 2.2 коеф.

Еве ви инфо иако е почната за Валекано, 10.5- корнери ми личи статистички дека е изгледен тип, не знам дали го има некаде во живо на таа граница и колку е коеф.
http://leaguespy.com/preview.php?id=71092&a=23015

Ајде конечно малку време, еве нов тип од мене:

Cristal Palace - Manchester United T2 2+ 1.85

бидејќи почнува за некоја минута, ќе напишам само некој збор.
http://www.rezultati.com/utakmica/SME5lBU0/#postave;1
Еве ги составите за двете екипи, Јунајтед фаворит на хартија, иако навивам за Јунајтед нема сентименталност во типов, едноставно со одбраната што ја има Кристал Палас мислам дека Јунатед може да постигне два голови (очекувам од Ибра и Погба :) ), коефициентот ми изгледа дека има вредност, а јас ќе ја пробам сингл и Азиски -1 на Јунајтед 2.2 коеф.

Еве ви инфо иако е почната за Валекано, 10.5- корнери ми личи статистички дека е изгледен тип, не знам дали го има некаде во живо на таа граница и колку е коеф.
http://leaguespy.com/preview.php?id=71092&a=23015
2/2 си влезе Т2 2+
Исто и Валекано 10 корнери точно паднаа :)
И стрелците на головите ги потрефив да сибам беснио :)

Пуст страв си викаш нема шанси се од фаворити да искочи и ги комбинираш претпазливо, А богами вака Енглези ретко искачаат плус и ПСЖ и Монако си тепаа а имаа солидни коеф. Штета што не се уложи повеќе ама и вака е океј.

Супер ден денес, уште да успееа Сандерленд да не изгубат на полувреме ќе беше преидеално.

Ја изиграв Вотфорд со +2.5 хендикеп и ја тргнав ја пишав гг3+ ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom