W
wicked_1
Гостин
Не ѓока.Што има тоа врска со гласањето. Нели двата победници треба да прават влада..
Не ѓока.Што има тоа врска со гласањето. Нели двата победници треба да прават влада..
Све е точно Ацо имат инфо од прва рака.Додека го чекаме исходот од ДИК - ова е од фејсбук, ама е многу поиндикативно од оние виски/редбул глупости вчера:
Потрошив некои си 20-30 минути и констатирав дека има општини со НИТУ ЕДНО НЕВАЖЕЧКО ЛИВЧЕ... НУЛА!
Од друга страна, во некои избирачки места во (на пример) Кичево, има многу неважечки гласови... По 30-40... Не можам да тврдам дека се отпосле правени да бидат неважечки (во полза на ДПМНЕ или ДУИ), но секако ме чудат големите проценти на неважечки ливчиња...
Кога би имал повеќе време, сигурен сум дека би нашол екстремно чудни бројки низ цела држава!
Ацо Лукароски, Фејсбук, 13.12.16.
Исто тука треба да се додаде повикувањето на шалтачот по сите партии филип п на фејсбук - дека ќе требале да си го бараат режимот назад со излегување на улица.
вики, така Али велеше сиве години. Впрочем, да не се грижиме. Има кој да се грижи за нас.Не ѓока.
А ти нешто лут си дека нема пратеник од дијаспората? Што се замараш не знам, по којзнае кој пат пишуваш тука за Вмро колку биле способни а викаш не се замараш. Ни сам не знаеш што правиш. А како што гледаш да беше победата чиста, немаше паразитот Петровски да повикува да излезат на улица. Тоа покажува дека можеби и не е нерешено туку дека изгубиле. Неопределен еден.
Narod ide sprema DIK/US Embassy.Што е ова? Знае ли некој нешто повеќе?
не живееш во МК не гласаш не си директно засегнат со состојбата во државатаNormalno deka sum. Treba da ima 3. Im se odi po gzot na sdsm zasto ne se sposobni da osvojat glasovi vo dijadporata.
Kaj procita deka sum napisal nesto za vmro, jas napisav deka sdsm se nesposobni.
Pobedata e cista, sega probuvaat da namestat, ova e poveke od ocigledno.
Ne sum neopredelen, jas ne glasam inace ako treba da biram poveke od ocigledno e koja opcija bi ja izbral. Ova bar 3 pati sum go kazal, ne krijam.