Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Joj nista nisi razumeo, ti si u redu ,neg za sebe kazem ovo nisam smeo raditi, ja sam to proterao kroz drndaljku na osnovu tvojih parametara i objavio 30-40 listi (TO SE NE SME -moze pasti ban) znaci ja sam kriv pa rekoh kao opravdanje za sebe da znam da se to ne sme, ali prakticno si ti to dao ja samo slozio i servirao, server se ne sme tuci do poslednjeg korisnika odjednom, o tome se radi.
TO SU PRAVILA SVIH FORUMA
Nisam razumijo stvarno jer ne poznajem sva pravila(nemam vremena) a ako si ti to ucinio neznam sad jesamli ja ili ti pogrjesio ali nismo ni ti ni ja nikog uvrijedili nit sta lose uradili ;)....Vjeruj za mene najvaznije pravilo i u zivotu i na forumu ...

More razbiras samo se pravis deka ne razbiras .Se sto se objavuva javno za kratko vreme stanuva negledlivo,listata ke trza. Celta na postavuvanje javno lista treba da e samo so cel ludjeto da vidat na koj server kakvi kanali ima pa potoa samite neka si skeniraat.Znaci potrebno e samo edna lista od odreden server a ne site nalozi. Toa sto se objavija ovie 30-tina nalozi na nikoj nema da mu koristi, koj i da skenira sega ke gi najde istite listi. Stopati toa e potencirano i pak se pravi istoto

E s tim nemam problema stvarno danas ili sutra ce sve nestat,prvo liste pa mi tako da ko moze nek se okoristi a kome netreba bolje mu je ;)..
A to je u rukama moderatora i admina hoceli zastitit postove u spileru ili opcenito da mogu samo clanovi vidjet, nije do mene jbg ...

E s tim nemam problema stvarno danas ili sutra ce sve nestat,prvo liste pa mi tako da ko moze nek se okoristi a kome netreba bolje mu je ;)
Togas sto ne gi objavis i listite do koi potesko se doadja a gi imas vo kompjuter. Cisto onaka spored tvoeto rezoniranje denes sme tuka utre ne nema pa da ne ti ostanat zaglaveni vo kompjuter ;)

Pokusajte sebi sastavit listu punu usera izislo a mrsko mi testirat neki 100% rade uglavnom malo truda i onaj ko hoce da gleda ;)
Jesi li to pronasao na netu, ili skenirao ?!
Jer, ako si pronasao na netu - o cemu pricamo ! :)
A, ako si ti skenirao - opet o cemu pricamo ! :D
Sigurno da ono, sto mu valja, taj nikada nece objaviti ! ;)
Al' zato ce mozda objaviti neko drugi, jer sve sto se preskenira je svima dostupno, samo sto ....... :D
Jer, kad-tad svaka lista ispliva na svetlo dana, ili prestane da radi, tako da ..... :confused: !
Idemo u krug !

upload_2016-12-14_11-2-57.png

Последно уредено:
Vojvodino, malo bolje procitaj pricu, stos je u tome sto smo on i ja napravili gaf (povreda pravilnika.....)za to na SF daju ban

Al' zato ce mozda objaviti neko drugi, jer sve sto se preskenira je svima dostupno, samo sto ....... :D
Jer, kad-tad svaka lista ispliva na svetlo dana, ili prestane da radi, tako da ..... :confused: !
Mali nesporazum nista upitno vec rjeseno , liste koje objavim bas od prvog dana sam stvarno sam pronaso skeniranjem nikad kopiro ili od nekog drugog dobio nit uzeo, naravno uvijek postoji sortiranje objave inace nebi imalo smisla sjedit za PC ...:unsure:[DOUBLEPOST=1481709815][/DOUBLEPOST]
I, sta sad' hocete .......... ?! :D
Hahaha nista sta si nam se natovario na kosti bolan ... ;)

Burmann pa sazali se posalji mi bolji da i ja vidim sta postoji u ovom virtualnom svjetu ...
Veruj mi, da ne pamtim kada sam nesto skenirao, osim drimova !
Objasnjenje za to skeniranje sam vec dva puta dao !
Liste koje sam nasao u drimovima, od pre par meseci, mi jos uvek rade ! ;)
Po meni, nista ti bolje od WotWeb-a ne treba !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom