е шо сеа треба да се самоцензурирам само да не те изнервирам со моево мислење,
дека ќе раскинат ќе раскинат тоа се гледа, туку тоа е и судбина до некаде, таа е незрела и не викам дека може да ја задржи до него (иако ја сака) таа има сеуште доста ненаучени лекции, но тоа не мора да значи дека ќе престане да ја сака, тој може да биде среќен во иднина, но нема никогаш да биде како со нејзе, зошто љубовта на млади години и на повозрасни е како магаре и музика различна, затоа реков, никогаш нема да биде среќен, само може да се преправа и на фб да става слики од него и идната му жена насмеани на слава. Но длабоко во душата тој ќе си знае.....
еве нека пише батево по 10 години, што и како му се случува на приватно поле, темава стои, мислењава стојат, здравје боже, ќе видиме дал ти или јас сум била во право. А шо викаш?
немој твојата перцепција да биди реалност, односно не знам кај виде нервозна реакција, напротив.
секој има право на свое мислење, ти имаш такво, јас дијаметрално спротивно но не ми се виѓа што унапред му викаш на братот демек никогаш нема да сака... ма дај. малку повеќе сериозност, сепак
ти си сакала еднаш во живот? или ќе ми кажеш дека уште нема до тебе стигнато вистинскиот маж и ете сите претходни или сегашниов не се достојни за она шо се вика љубов... бидејќи еднаш се сака нели
немаш тука некоја логика во погоре кажаново, али океј.
доста детево си има мака не мора уште на отворена рана сол да му ставаме, нема да ја заборавел...
ќе ја заборави ите како!
човек кој не те цени, кој не е спремен да се жртвува за тебе односно здраворазумски да се вложува во врската исто колку и ти, ете ајде и приближно нека е... исто не мора, човек кој најверојатно хистеризирал полни 4 години ... нема да го заборавиш? односно ако наидиш на некој следен со кој овие проблеми нема да ги имаш ќе ти е што? проблем?
после 10 години... нема да се сеќава како се викала, камоли да мисли на неа, уште помалку да ја бара, најмалку да му треба или да осеќа празнина...
пази да не биде ОБРАТНО... таа никогаш да не го заборави, таа да си кара мајката што имаше човек што вреди покрај неа и го пушти низ вода, таа да не се мажи и лежи во кревет со друг али да си вели што би било кога би било... и на крај, таа да не налепи на нешто позаебано дури и од неа самата во овој момент па да си кука после на судбината...
братот сигурно нема после 10 месеци да ја погледне, камоли после година, две, пет... особено ако налета на нешто повредно.
и др. битна ствар, ако на почеток тој си се постави т.е. стави граници ќе си има подобра врска.
ќе ме крие од фамилија 4 години?
ќе ми хистеризира со самоубиства,
ќе ме уценува со брак? ајт. сиктер.
сите сме правеле глупости за љубов и од љубов, ама никој од нас не ги направил 2 пати истите. баш ради ваквите срања...