Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Добро друже али не е малце година дена да одиш.. Се измувала ајде големо чудо.. Ме молеше плачеше едно друго али ете.. Не е глупост ама тоа е...
Како бе пред некој месец прашуваше како да и се пуштиш а сега веќе година дена идете? Па те читам одамна, и секој месец имаш проблем со различна женска, или пак за другар прашуваш кој знае

Гледам дека нешто не ти е јасно па ќе се обидам да ти дадам пријателски совет.

Имаш опција 1: Ја откачуваш ич не се замараш со неа, сега дали ќе си бараш нова љубов или ќе се посветиш на учењето си е твоја работа.

Опција 2: И остануваш само сексуален партнер, ако не сакаш рачна работа и во меѓувреме барај си ја новата љубов, не се замарај што прави, со кого оди итн и наваму...

Времињата кога ние бевме “деца“ беа други времиња, неможеме баш реално да ги сватиме проблемите, а со тоа и да дадеме некој подобар/подетален совет.

Но можам да ти дадам совет плус, за некој 10-тина години ќе размислуваш многу поинаку и работите ќе ги гледаш од друг агол, затоа подоцна гледај да си најдеш некоја добра девојка, која подоцна би ти била и сопруга, тоа ќе ти биде најбитно, а девојка како девојка, сега ја има утре ја нема.

Сум си ги таложел проблемите и однесувањето деновиве ја прели чашата сега нема друго ми се заканува дека ќе ми направела проблеми дома на моите на сестра ми со муабети пуштања и незнам со уште не. Ладно и реков дај приберисе со ваков однос не ме добиваш назад туку ме отурнувашод себе и тоа силно и ко расипана плоча ми вика не ти си проблемот затоа што си под влијание на твоите кои не ме сакаат ( ја примаа дома на ручек , доручек , вечера кафиња ама ете не ја сакале) . Искрено незнам си велам во лоша фаза е ама ќе се сетам на сите негативности и си велам одамна требаше да кажам доста е ама ете сум ќутел затоа што така ми одговарало. Незнам ќе видам како ќе се однесува ако изводи едноставно ќе и речам ова вака не бива не се менуваш и толку крај.
Не знам колку години имаш ма по муабетов не повеќе од 23 сигурно, а девојкава сигурно е тинејџер - исто по муабетов, заклучувам, почекајте рано ви е за регистрации и односов ви е трагикомичен, девојкава се гледа е несозреанка малце, ама ќе созрее кај и да е, ама и ти не си нешто поарен, пробај донеси жена во иднина дома па ќе видиш колку ќе е ок ситуацијата со свекор и свекрва на денешно време ретко кој се слага,

И за крај нема да пропадне светот ако раскинете и ти и таа ќе си најдете други партнери, ти се гледа дека ја сакаш и јас мислам дека во иднина и кога ќе се ожениш, ќе се сеќаваш на неа, и ќе се каеш... по можност и цел живот, пази љубов еднаш се случува, понатаму во бракот може и да имаш разбирање но џабе е кога секоја вечер ќе сонуваш друга, и секоја песна на радио ќе те потсетува на неа, знам не можеш сега да сфатиш, што зборувам но ќе се увериш во иднина, затоа што ти брате ќе си среќно несреќен во твојот живот, навидум среќен и насмеан однадвор, но длабоко несреќен одвнатре, тоа е твојата судбина, и судбината на многу други,... но ете што да правиш кога девојката е несозреана не можам и тебе скроз да те обвинам за се....

Ова е најголемата грешка што ја правите вие мажите во врска со овој проблем. И што ќе постигнеш со тоа, ќе и дадеш до знаење да не вара пак? :ROFLMAO: Само его можеш да и кренеш така, таа ќе вара, ти ќе кршиш луѓе по градов додека не те прекрши некој и така во круг. Како што кажа џимеј едноставно почнете да се цените себеси и да ставате Х на личности кои заслужиле.

Жените сакаат битанги, и таа што ќе рече дека сака некој фин културен, таа оди со најголемиот битанга :icon_lol:. И ќе се најди некој лузер има да и купува цвеќиња ја носи по одмори во Грција, и таа пак ќе се врати кај битангата, тоа е факт :icon_lol:.

Жените сакаат битанги, и таа што ќе рече дека сака некој фин културен, таа оди со најголемиот битанга :icon_lol:. И ќе се најди некој лузер има да и купува цвеќиња ја носи по одмори во Грција, и таа пак ќе се врати кај битангата, тоа е факт :icon_lol:.
Не знам што да ви речам, очигледно вие летате по такви за битанга што ќе ве остават :)

Не знам што да ви речам, очигледно вие летате по такви за битанга што ќе ве остават :)
има вистина во тоа, јас најмногу женски клецнав ко немав пари па не се капев често, одев во искинати фармерки, бев нестрижн небричен и пушев догорчиња

Tesko se procenuvaat tie kurvi so trcaat po barabi.Ili ti ke ja procenis,ama kasno ke bide.Na pocetok se site fini i mirni i povleceni,mislis kur neznaat kako izgleda,ama posle se otvoraat kartite.Izleguva deka ripala od cvet na cvet.

Гледај ситуација в затвор е, постар од нејзе 12 години, голтар невиден ни куќа ни кошера, а оваа сон убава,интелегентна образована и го чека му е верна. Имам еден пријател сакаше да и се пикне меѓу нозе и да му ја земе, викам друже немаш шанси тој таму печат има удрено. Не можеш ти со тактика фин дечко џентлемен да му ја земеш на онај, и така и бидна :icon_lol:.

@Barbarai

upload_2016-12-13_15-14-45.png

како бе жив ти младоС љубав се дешава једноме у животу, дај објасни ми па да одам да се бесам ако не

ти така еднаш ќе сакаш... ќе имаш едно 10 врски и ќе чекаш еден да сакаш па ќе го мажиш и ќе го сакаш цел живот?

дај молим те, ово нема ни у Београду :D

и се фино супер си напишала во постот ама да го тролаш братот дека ќе биди несреќен оти некоја таму дигната фуфица не знае да го цени доволно за да седни со него да разговара ко човек него уште и му изводи (а овај ПРЕочигледно е дека ја сака), ти идиш од нигде никаде и му викаш (индиректно) оди бате беси се оти ТО е, несреќен ќе бидиш во иднина

ha ha very funny, ho ho it is to laugh

Во различни периоди од животот жените трчаат по различни

Средно : бунтовник ,бега од часеви ,ги исмејува послабите пие, пуши дрогирањето е бонус поени
Факултет :Популарен во друштво со пари(не е нужно) ,стил, самодоверба и надареност за јадење гомна
Над 25 години ; Вработен ситуиран дечко што знае што сака со пари кола ,социјален статус
Над 30 години (тие што сеуште не се мажени ):читај погоре плус да е добар со деца ,културен ,зрел маж што може да ги заштити.

Тие што трчаат и мажени по други мажи не се опфатени во ова мое видување :)

Напомена:Ова е лично моја перцепција ,но сметам дека се однесува за поголемиот дел од женската популација.секако исклучоци има.

Едит :Пружање добар секс не напоменав зошто мислам дека е очигледно за сите периоди :)

@Barbarai

Прегледај го приврзокот 161546

како бе жив ти младоС љубав се дешава једноме у животу, дај објасни ми па да одам да се бесам ако не

ти така еднаш ќе сакаш... ќе имаш едно 10 врски и ќе чекаш еден да сакаш па ќе го мажиш и ќе го сакаш цел живот?

дај молим те, ово нема ни у Београду :D

и се фино супер си напишала во постот ама да го тролаш братот дека ќе биди несреќен оти некоја таму дигната фуфица не знае да го цени доволно за да седни со него да разговара ко човек него уште и му изводи (а овај ПРЕочигледно е дека ја сака), ти идиш од нигде никаде и му викаш (индиректно) оди бате беси се оти ТО е, несреќен ќе бидиш во иднина

ha ha very funny, ho ho it is to laugh
е шо сеа треба да се самоцензурирам само да не те изнервирам со моево мислење,
дека ќе раскинат ќе раскинат тоа се гледа, туку тоа е и судбина до некаде, таа е незрела и не викам дека може да ја задржи до него (иако ја сака) таа има сеуште доста ненаучени лекции, но тоа не мора да значи дека ќе престане да ја сака, тој може да биде среќен во иднина, но нема никогаш да биде како со нејзе, зошто љубовта на млади години и на повозрасни е како магаре и музика различна, затоа реков, никогаш нема да биде среќен, само може да се преправа и на фб да става слики од него и идната му жена насмеани на слава. Но длабоко во душата тој ќе си знае.....
еве нека пише батево по 10 години, што и како му се случува на приватно поле, темава стои, мислењава стојат, здравје боже, ќе видиме дал ти или јас сум била во право. А шо викаш?

дека ќе раскинат ќе раскинат тоа се гледа, туку тоа е и судбина до некаде, таа е незрела и не викам дека може да ја задржи до него (иако ја сака) таа има сеуште доста ненаучени лекции, но тоа не мора да значи дека ќе престане да ја сака, тој може да биде среќен во иднина, но нема никогаш да биде како со нејзе, зошто љубовта на млади години и на повозрасни е како магаре и музика различна, затоа реков, никогаш нема да биде среќен, само може да се преправа и на фб да става слики од него и идната му жена насмеани на слава. Но длабоко во душата тој ќе си знае.....
еве нека пише батево по 10 години, што и како му се случува на приватно поле, темава стои, мислењава стојат, здравје боже, ќе видиме дал ти или јас сум била во право. А шо викаш?

Со добра курва се се преболува, терапија невидена.

Со добра курва се се преболува, терапија невидена.
сумњам,.... сеа не дека типов вени ќе сече по бившата, ама дека увек ќе му фалат неколку делчиња од слагалицата- ќе му фалат! за жал.
А сите знаеме дека цело е САМО кога има СЕ.....

сумњам,.... сеа не дека типов вени ќе сече по бившата, ама дека увек ќе му фалат неколку делчиња од слагалицата- ќе му фалат! за жал.
А сите знаеме дека цело е САМО кога има СЕ.....
Емотивно осакатен има да биде.

немој твојата перцепција да биди реалност, односно не знам кај виде нервозна реакција, напротив.

секој има право на свое мислење, ти имаш такво, јас дијаметрално спротивно но не ми се виѓа што унапред му викаш на братот демек никогаш нема да сака... ма дај. малку повеќе сериозност, сепак :D

ти си сакала еднаш во живот? или ќе ми кажеш дека уште нема до тебе стигнато вистинскиот маж и ете сите претходни или сегашниов не се достојни за она шо се вика љубов... бидејќи еднаш се сака нели ;)

немаш тука некоја логика во погоре кажаново, али океј.
доста детево си има мака не мора уште на отворена рана сол да му ставаме, нема да ја заборавел...
ќе ја заборави ите како!
човек кој не те цени, кој не е спремен да се жртвува за тебе односно здраворазумски да се вложува во врската исто колку и ти, ете ајде и приближно нека е... исто не мора, човек кој најверојатно хистеризирал полни 4 години ... нема да го заборавиш? односно ако наидиш на некој следен со кој овие проблеми нема да ги имаш ќе ти е што? проблем?

после 10 години... нема да се сеќава како се викала, камоли да мисли на неа, уште помалку да ја бара, најмалку да му треба или да осеќа празнина...

пази да не биде ОБРАТНО... таа никогаш да не го заборави, таа да си кара мајката што имаше човек што вреди покрај неа и го пушти низ вода, таа да не се мажи и лежи во кревет со друг али да си вели што би било кога би било... и на крај, таа да не налепи на нешто позаебано дури и од неа самата во овој момент па да си кука после на судбината...

братот сигурно нема после 10 месеци да ја погледне, камоли после година, две, пет... особено ако налета на нешто повредно.

и др. битна ствар, ако на почеток тој си се постави т.е. стави граници ќе си има подобра врска.
ќе ме крие од фамилија 4 години?
ќе ми хистеризира со самоубиства,
ќе ме уценува со брак? ајт. сиктер.

сите сме правеле глупости за љубов и од љубов, ама никој од нас не ги направил 2 пати истите. баш ради ваквите срања...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom