nemozam skrinshot toa trae 2-3 sekundi i go snemuva.пушти скриншот
дали имаш забележано кога отприлика се појавува, можеби кога правиш нешто специфично?
nemozam skrinshot toa trae 2-3 sekundi i go snemuva.пушти скриншот
дали имаш забележано кога отприлика се појавува, можеби кога правиш нешто специфично?
така еnemozam skrinshot toa trae 2-3 sekundi i go snemuva.
probaj so ova simni go raspakuvaj go i ukluci neka skenira za semnogu pati imam skenirano nisto ne pojavuva.
Za format mu e majkata i taka ne e formatiran godina ipol.
што чудо е ова од 258 мб? дали е сигурно или како многу чистачи на вируси и тоа е самото вирус. не сум го сретнал до сегаprobaj so ova simni go raspakuvaj go i ukluci neka skenira za se
https://www.emsisoft.com/en/software/eek/download/
безбедно ешто чудо е ова од 258 мб? дали е сигурно или како многу чистачи на вируси и тоа е самото вирус. не сум го сретнал до сега
Ако можиш на кратко објаснија процедурата-дали треба да се регистрира некоја шифра или е фри верзија. јас го спуштив програмо и инсталирав ама на клик за покренување нешто не реагираше. Имам 32 битен икс пебезбедно е
бесплатна портабилна програма за скен и чистење. инаку има и комеријална верзија Emsisoft Anti-MalwareАко можиш на кратко објаснија процедурата-дали треба да се регистрира некоја шифра или е фри верзија. јас го спуштив програмо и инсталирав ама на клик за покренување нешто не реагираше. Имам 32 битен икс пе
Ми кажува дека не работи на постари оперативни од ``7``. Ј..га, колку време се натегам да преинсталирам...и си терам со икс-пето и понатака. А не е баш лоша конфигурацијата за тие години што ја има, ама...бесплатна портабилна програма за скен и чистење. инаку има и комеријална верзија Emsisoft Anti-Malware
симнуваш распакуваш некаде и го покренуваш Start Emergency Kit Scanner.exe
направи му апдејт
селектираш да скенира се и rootkit итн и го пушташ да врти
да не се инсталира некој драјвер тоа што покажува дека се копираат фајлотМи кажува дека не работи на постари оперативни од ``7``. Ј..га, колку време се натегам да преинсталирам...и си терам со икс-пето и понатака. А не е баш лоша конфигурацијата за тие години што ја има, ама...
Процесорот или вентилаторот?Процесоров цело време ми работи на 100%, дајте помош како да го намалам?
У Task Manager кога ќе влезам CPU Usage 100% ми покажува, исто и кулерот постојано врти со поголема сила, онака баш бучно.Процесорот или вентилаторот?