Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, светци со ореол на глава вие мажите. Не генерализирај беспотребно. И да, крив е другаров што простил неверство, такви работи не се простуваат ако се цениш себеси.

Тоа е научно докажано дека жените се лисици,и сакаат да мрдаат..Нема тука муабет..Познато е дека ние мажите сме телиња,жаргонски,и дека за пичка се би сториле..Јас неверство не би простил,НИ-КО-ГАШ,ама ете,тој бил заљубен,или се уплашил као демек сам ќе остане ако ја откачи,и затоа и простил,и во газ би се ебал за неа,тоа не е решение..И пак да тргнат,знае тој уште во старт дека ќе се работи со друг невестата,и тука нема напредок..Тоа е мое шоферско мислење..

Тоа е научно докажано дека жените се лисици,и сакаат да мрдаат..Нема тука муабет..Познато е дека ние мажите сме телиња,жаргонски,и дека за пичка се би сториле..Јас неверство не би простил,НИ-КО-ГАШ,ама ете,тој бил заљубен,или се уплашил као демек сам ќе остане ако ја откачи,и затоа и простил,и во газ би се ебал за неа,тоа не е решение..И пак да тргнат,знае тој уште во старт дека ќе се работи со друг невестата,и тука нема напредок..Тоа е мое шоферско мислење..
Абе во ред, во право си, ни јас не би простила неверство ама не можеш да генерализираш така. И од двата пола има гомно народ.

Абе во ред, во право си, ни јас не би простила неверство ама не можеш да генерализираш така. И од двата пола има гомно народ.

Ти па женско си била..Јас мислев машко,па уште и администратор.

Ти па женско си била..Јас мислев машко,па уште и администратор.
Еее тоа да видиш, не само курви, и администратори знаеме да сме ;)

Значи не неверство да се издупила со некој.. Него се измувала.. околу 15 месеци одевме, све од убаво поубаво, целосна слобода имаше додека не ме изневери. Од тогаш се смени све..
Да го тепам типот не доаѓа во предвид, поглупо нешто нема..

Значи не неверство да се издупила со некој.. Него се измувала.. околу 15 месеци одевме, све од убаво поубаво, целосна слобода имаше додека не ме изневери. Од тогаш се смени све..

Baraj druga. Tamu nema leb.[DOUBLEPOST=1481578474][/DOUBLEPOST]
Еее тоа да видиш, не само курви, и администратори знаеме да сме ;)

Jas za moment pomisliv mi zalepi permanenten.

Неверство си е неверство. Не се простува. Не знам што се жалиш кога си простил неверство. Тоа ти било огромна глупост.

Добро друже али не е малце година дена да одиш.. Се измувала ајде големо чудо.. Ме молеше плачеше едно друго али ете.. Не е глупост ама тоа е...

Добро друже али не е малце година дена да одиш.. Се измувала ајде големо чудо.. Ме молеше плачеше едно друго али ете.. Не е глупост ама тоа е...
Pod muvanje sto podrazbiras go bacila na obraz i si otisla ili dobro stiskanje koe za zal ne zavrsilo so seks ?

Знаеш како викаат - Fuck me once, shame on you, fuck me twice, shame on me.
Ти уште мисли си како да ја враќаш.

Одамна не ја читам темава, баш ради ваквите модерни љубовни проблеми што ви никнаа уште на 12 години. Не знаеш што да пишиш, освен оди пишувај домашна и не замарај.

Али ок. Тебе чупето те изневерило, па ајде се ќе простиме, па пак заедно, сега пак те изневерува, а ти сакаш уште да си се вртиш во лавиринтот и да се замараш со наоѓање начини да и вратиш? Сериозно? Не знам колку години имате, но не е ни битно. Секому би му здосадило од тоа постојано да си тера инат со дечко/девојка. Дај откачи се више од нејзе, пушти ја нека прави што сака, а ти најди си покорисни начини да си го тепаш времето, зашто никот ти го памтам ко еден од најчестиве овде.

@macko i , 4 години врска се и многу и не се. Луѓе се разведуваат, па никому ништо. Не пиша ти уствари дали воопшто го сакаш девојчето и гледаш некоја иднина, повеќе се пожали дека постојано ти врши контрола и ти љубомори. Да не спомнувам и дека ти е страв да ја оставиш зашто ко демек нема друга да најдеш. Мене ми изгледа повеќе дека и тебе ти е скурчено, али уште си бараш изговори. Ако една врска те прави повеќе мизерен отколку среќен, нема потреба да си го пролонгираш мизерувањето. Таа реално, не те ни прифаќа каков што си, муабетите со селото и останато. Со онакви уцени и нервози нема ништо да промените на подобро ако решиш да и ја исполниш желбата за регистрирање. Размисли си убаво дали навистина ја сакаш девојка ти, или си од навика/досада со нејзе. И после направи чекор, не чекај таа да ти кажува што и како да правиш. Со среќа.
Сум си ги таложел проблемите и однесувањето деновиве ја прели чашата сега нема друго ми се заканува дека ќе ми направела проблеми дома на моите на сестра ми со муабети пуштања и незнам со уште не. Ладно и реков дај приберисе со ваков однос не ме добиваш назад туку ме отурнувашод себе и тоа силно и ко расипана плоча ми вика не ти си проблемот затоа што си под влијание на твоите кои не ме сакаат ( ја примаа дома на ручек , доручек , вечера кафиња ама ете не ја сакале) . Искрено незнам си велам во лоша фаза е ама ќе се сетам на сите негативности и си велам одамна требаше да кажам доста е ама ете сум ќутел затоа што така ми одговарало. Незнам ќе видам како ќе се однесува ако изводи едноставно ќе и речам ова вака не бива не се менуваш и толку крај.

Сум си ги таложел проблемите и однесувањето деновиве ја прели чашата сега нема друго ми се заканува дека ќе ми направела проблеми дома на моите на сестра ми со муабети пуштања и незнам со уште не. Ладно и реков дај приберисе со ваков однос не ме добиваш назад туку ме отурнувашод себе и тоа силно и ко расипана плоча ми вика не ти си проблемот затоа што си под влијание на твоите кои не ме сакаат ( ја примаа дома на ручек , доручек , вечера кафиња ама ете не ја сакале) . Искрено незнам си велам во лоша фаза е ама ќе се сетам на сите негативности и си велам одамна требаше да кажам доста е ама ете сум ќутел затоа што така ми одговарало. Незнам ќе видам како ќе се однесува ако изводи едноставно ќе и речам ова вака не бива не се менуваш и толку крај.
Собери се` од почеток и извагај. Изанализирај што почнало и како, и не седи многу на три ума.

Aко бе брат големо чудо се измувала те изварала. Очигледно на нејзе воопшто не било проблем што одите година дена па тоа да ја спречило да те извара. А тоа дека само се измувала мисли си ти дека само на тоа останало. Смири и се па што има везе. Моли ја сеа ти да биде со тебе. Нека те извара утре па пак прости и.

@macko i
колку години има девојка ти?
Дали има работа или некаква обврска во животот?

Тоа што живееш на село можеби е а можеби и не е проблем. Зависи за какво село станува збор. Постојат села кои се ај да речам, поразвиени, наликуваат на предградија, се наоѓаат покрај некој магистрален пат, па и не е толку страшно, а има села кои се забаталени и отцепени, со два-тројца жители, кои немаат ни продавница, камо ли школо или доктор.
Е сега, кога ќе ги тргнеме настрана романтизмите дека ако те сака ќе живее со тебе и во село Слп, и реално погледнеме на ситуацијата доколку селото е тип како гореспоменатото, јас тргнувам од себе, не би прифатила да живеам, и стварам семејство во таква средина макар имал и хациенда ко во шпанските серии таму.
Еве од личен пример, мојот сопруг е од село, јас не се срамам од тоа, го сакам и љубам бескрајно многу, но кога станува збор за жживот на село, сум бескомпромисна дека нема сила што ќе ме натера да отидам да живеам таму, затоа што несакам да подигам деца во тие услови. Друга работа, ако веќе планираш да ствараш во животот, немој да доградуваш или дигаш спрат бога ти на исто место каде живеат твоите, затоа што ќе имаш непресушен извор на проблеми од типот на снаа вс свекрва. Подобро дигај станбен кредит и осамостој се.
И трета работа, заради која те прашав дали девојка ти има обавези или работно време. Ако се одлучиш поради неа да одиш под кирија, има да си го запоти газето и да оди да работи и придонесува, немој да дозволиш се да падне на твој грб. Животот под кирија не е лесен воопшто.И јас несакам да живеам на село поради милион причини, родена сум и израсната во град, ама свесна сум што значи обврска за кирија и не седам дома чекајќи сопругот да ми стокми се а јас да бидам украс во станот. Моментално сум на неколку дена пред пороѓај, и даље не седам со скрстени раце, работам од дома и се бориме заедно да излеземе на крај, колку повеќе и подобро можеме за еден солиден живот.
Затоа отварај очи што ќе жениш и донесеш во куќа.

Мацко, во речениците ти се гледа многу мачење другар, колку и да пишуваш јас само читам дека се мачиш и ништо друго.

Ко оној Драган Таневски сум станат денес, два поста во љубовни проблеми, ќе земам ќе се измавам во вреќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom