Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Да.. океј е да имаш бивши на фб и друго.. Али да маваш лајк на све и свашта.. Да маваш Love на одредени слики ???

п.с. зошто толку и засмета тоа што сакав да го избриши ? Таа ако ме сака и цени све ќе направи за мене.. Уосталом тој е тип со кој што ме изневери.. што ќе и е на фб ?

Ма ајде?!

Да.. океј е да имаш бивши на фб и друго.. Али да маваш лајк на све и свашта.. Да маваш Love на одредени слики ???

п.с. зошто толку и засмета тоа што сакав да го избриши ? Таа ако ме сака и цени све ќе направи за мене.. Уосталом тој е тип со кој што ме изневери.. што ќе и е на фб ?
Не те сака,ѝ се клеца онака casual. Во моментов не со тебе. Ако ти е до зезање и заебанции терај со неа. Која е поентата да се преиспитуваш или пак неа да ја анализираш на тие години?

п.с.

Оти се однесуваш како 14 годишна тинејџерка?

Епа знаеш што? Чим си простил неверство, сркај си го надробеното. Ова ти се последиците. Кога ќе простите неверство што очекувате другата личност да прави? Си знае дека има кукла на конци до неа и ќе си тера свој филм.

па ти ако си и бил побитен немало да те изневери

Па добро не баш све.. али барем ваква ситница.. исто како што јас ја слушав..

Епа знаеш што? Чим си простил неверство, сркај си го надробеното. Ова ти се последиците. Кога ќе простите неверство што очекувате другата личност да прави? Си знае дека има кукла на конци до неа и ќе си тера свој филм.
Знам друже али мислев дека ќе се смени.. И мислев така до пред некое време.. али ете што се издеси..

па ти ако си и бил побитен немало да те изневери
Знам итоа.. али мислев ќе помине.. луѓе сме грешки правиме..

Па добро не баш све.. али барем ваква ситница.. исто како што јас ја слушав..

Знам друже али мислев дека ќе се смени.. И мислев така до пред некое време.. али ете што се издеси..

Once a cheater, always a cheater не е за џабе кажано :) Сметам и дека секој човек треба да има одредено достоинство во себеси и да не се прави слеп на две очи. Верувај, не вреди за никого. Без секој се живее, поготово ако се работи за дечко или женска.

Сега проблемот е сакам да и вратам.. да и докажам дека неможи со мене да си игра и да ме лажи.. Неверство и простив, кое после месец дена таа го повтори на некој начин.. Ако имате прашања прашајте..
Нема што да и вратиш, не играш дота. Сега ти е време да научиш да се цениш себеси, затоа што понатаму ќе те следат поголеми работи каде ќе направиш поголеми грешки ако не си научил нешто од ова.

Другарчиња потребна ми е огромна помош од мене.. Некој знај некој не, девојката пред 2 месеци ме изневери со еден тип.. После одредено време и простив и све продолжи како што треба.. единствен и бев, само мене ме сакала, све сум и бил (типични глупи муабети)
Пред 2 недели почнав да и напинам да го избриши на фб (и секаде) тој со кој ме изневери.. не сакаше.. Почнав малце построго да се однесувам и почна да и смета..
Ми вика демек неможиме вака блабла.. сакам појќе слобода ама мн те сакам ќе неможам да те забораам.. и и викам добро ајде ќе раскиниме.. И све океј заврши пред 4 дена..Сега дознав дека пред тие 4 дена тој ја убедувал да раскини со мене едно друго, и угодувал ја лажел па така раскинавме..

Покрај све таа ми ветуваше и се колнеше во мене дека нема ништо со него, не пишувале, не се слушале а ете све испадна обратно.. Сега во моментов си густираат.. таа тврди дека и е многу тешко а уствари си е со него..

Све испадна лага.. Сега проблемот е сакам да и вратам.. да и докажам дека неможи со мене да си игра и да ме лажи.. Неверство и простив, кое после месец дена таа го повтори на некој начин.. Ако имате прашања прашајте..

Најди го типот со кој те изневерила и прекрши го од ќотек..

ај се кладиме за 3 недели ќе пишеш овде со старо-новиот проблем.
Дете, не постои магично решение, или си во еден зачаран круг и цело време верглаш у него, или собираш муда и искачаш од истиот.
И ќе ти кажам еден совет, ама најдобронамерно вака меѓу нас двајца. Никој не го боли кур за твојот проблем.

Одамна не ја читам темава, баш ради ваквите модерни љубовни проблеми што ви никнаа уште на 12 години. Не знаеш што да пишиш, освен оди пишувај домашна и не замарај.

Али ок. Тебе чупето те изневерило, па ајде се ќе простиме, па пак заедно, сега пак те изневерува, а ти сакаш уште да си се вртиш во лавиринтот и да се замараш со наоѓање начини да и вратиш? Сериозно? Не знам колку години имате, но не е ни битно. Секому би му здосадило од тоа постојано да си тера инат со дечко/девојка. Дај откачи се више од нејзе, пушти ја нека прави што сака, а ти најди си покорисни начини да си го тепаш времето, зашто никот ти го памтам ко еден од најчестиве овде.

@macko i , 4 години врска се и многу и не се. Луѓе се разведуваат, па никому ништо. Не пиша ти уствари дали воопшто го сакаш девојчето и гледаш некоја иднина, повеќе се пожали дека постојано ти врши контрола и ти љубомори. Да не спомнувам и дека ти е страв да ја оставиш зашто ко демек нема друга да најдеш. Мене ми изгледа повеќе дека и тебе ти е скурчено, али уште си бараш изговори. Ако една врска те прави повеќе мизерен отколку среќен, нема потреба да си го пролонгираш мизерувањето. Таа реално, не те ни прифаќа каков што си, муабетите со селото и останато. Со онакви уцени и нервози нема ништо да промените на подобро ако решиш да и ја исполниш желбата за регистрирање. Размисли си убаво дали навистина ја сакаш девојка ти, или си од навика/досада со нејзе. И после направи чекор, не чекај таа да ти кажува што и како да правиш. Со среќа.

Најди го типот со кој те изневерила и прекрши го од ќотек..
Ова е најголемата грешка што ја правите вие мажите во врска со овој проблем. И што ќе постигнеш со тоа, ќе и дадеш до знаење да не вара пак? :ROFLMAO: Само его можеш да и кренеш така, таа ќе вара, ти ќе кршиш луѓе по градов додека не те прекрши некој и така во круг. Како што кажа џимеј едноставно почнете да се цените себеси и да ставате Х на личности кои заслужиле.

Ова е најголемата грешка што ја правите вие мажите во врска со овој проблем. И што ќе постигнеш со тоа, ќе и дадеш до знаење да не вара пак? :ROFLMAO: Само его можеш да и кренеш така, таа ќе вара, ти ќе кршиш луѓе по градов додека не те прекрши некој и така во круг. Како што кажа џимеј едноставно почнете да се цените себеси и да ставате Х на личности кои заслужиле.

Тоа беше во иронија и во сарказам кажано..Не е крив тој типот,туку оваа неговава чавка што се дупела со него,ако таа чавка рекла НЕ,немало да има неверство..Ама пусти жени,сите сте исти,морате да пробате минимум 2 кура..

Тоа беше во иронија и во сарказам кажано..Не е крив тој типот,туку оваа неговава чавка што се дупела со него,ако таа чавка рекла НЕ,немало да има неверство..Ама пусти жени,сите сте исти,морате да пробате минимум 2 кура..
Да де, светци со ореол на глава вие мажите. Не генерализирај беспотребно. И да, крив е другаров што простил неверство, такви работи не се простуваат ако се цениш себеси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom