Другарчиња потребна ми е огромна помош од мене.. Некој знај некој не, девојката пред 2 месеци ме изневери со еден тип.. После одредено време и простив и све продолжи како што треба.. единствен и бев, само мене ме сакала, све сум и бил (типични глупи муабети)
Пред 2 недели почнав да и напинам да го избриши на фб (и секаде) тој со кој ме изневери.. не сакаше.. Почнав малце построго да се однесувам и почна да и смета..
Ми вика демек неможиме вака блабла.. сакам појќе слобода ама мн те сакам ќе неможам да те забораам.. и и викам добро ајде ќе раскиниме.. И све океј заврши пред 4 дена..Сега дознав дека пред тие 4 дена тој ја убедувал да раскини со мене едно друго, и угодувал ја лажел па така раскинавме..
Покрај све таа ми ветуваше и се колнеше во мене дека нема ништо со него, не пишувале, не се слушале а ете све испадна обратно.. Сега во моментов си густираат.. таа тврди дека и е многу тешко а уствари си е со него..
Све испадна лага.. Сега проблемот е сакам да и вратам.. да и докажам дека неможи со мене да си игра и да ме лажи.. Неверство и простив, кое после месец дена таа го повтори на некој начин.. Ако имате прашања прашајте..