Ipsissimus
P.I.
Абе видовме колку разбираш ти, од многу разбирање, прогласи една од вашите божји заповеди за небулоза.Не рaзбирaш, иoнaкa се ти е "фoрмaлизaм"...
Бoг пoстoи!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе видовме колку разбираш ти, од многу разбирање, прогласи една од вашите божји заповеди за небулоза.Не рaзбирaш, иoнaкa се ти е "фoрмaлизaм"...
Бoг пoстoи!![]()
Вервам, познати сте по лесно перење на мозочиња и немање доверба во сопствен разум и мислењеЦ, Титo ми ти гo "прoпрaл" мoзoчетo, Бoг дa гo прoсти...![]()
Miki strategija upotrebuvash....Nevrzani muabeti i lupanje gluposti!А штo е А теизaм?[DOUBLEPOST=1481207610][/DOUBLEPOST]
Не рaзбирaш, иoнaкa се ти е "фoрмaлизaм"...
Бoг пoстoи![DOUBLEPOST=1481207989][/DOUBLEPOST]
Ц, Титo ми ти гo "прoпрaл" мoзoчетo, Бoг дa гo прoсти...[DOUBLEPOST=1481208248][/DOUBLEPOST]
Бaш зa тебе, a шo фaктoр беше?
Збирштинa, спиете нa фoрумoв..., oди жени се!![]()
Кој црни непостоечки нешта сме барале ние бре?!
Miki strategija upotrebuvash....Nevrzani muabeti i lupanje gluposti!
Вервам, познати сте по лесно перење на мозочиња и немање доверба во сопствен разум и мислење
Мики не мојш ти да го разбереш тоа, како на саша матиќ да му објаснам црвената боја или синото небо.секој твој пост е мисла која е „као„ производ од твојот разум, ама чудна работа, секоја твоја мисла е 100%-тно погрешна.
Ш‘о корист имаш од користењето на мозочето и имањето доверба во истото?
Мики не мојш ти да го разбереш тоа,
е ај да видиме кој е во правоLet3,
да можеше ти да разбереш, ќе напишеше барем еден точен одговор, и тоа не било каков, туку одговор кој би бил производ од твоето мозоче и од твоето размишљање. Вака, додека мудруваш телесно и додека пишуваш нешта кои се потполно спротивни на учењето од Црквата, продолжуваш да бидеш 100%-тен шампион во 100%-тно погрешно користење на своето мозоче.
е ај да видиме кој е во право
Јс тврдам дека Исус, бог да го прости, не се вратил онака како шо ветил ниту дојсол било какво царство на земјата ниту пак дека ќе се врати
Е сега соберете се сите од црквата и докажете дека не е така
значи го нема ни Њега ни некакво царство божје на земја, шо аутоматски ме прави Мене во право а црквата во кривоХристос, да те прости, се врати, ама не си заприметил, иако ти беше укажано „кога и како„, а твоето непознавање на Црковното учење продужуе по геометриска прогресија и се стреми кон бесконечност.
Он ќе се врати штом се исполнат времињата и условите, кои се случуваат пред нашите очи, само не пред твоите, оти ти „...нијеси одавле...„...
значи го нема ни Њега ни некакво царство божје на земја, шо аутоматски ме прави Мене во право а црквата во криво
Mики кај е Оној шо требаше Да се врати ко шо му ветил на луѓето пред 2000 години па не го исполнил ветеното?Let3,
во право е само ликот кој го гледаш во огледалото, а надвор од огледалото, постои друга реалност.
Mики кај е Оној шо требаше Да се врати ко шо му ветил на луѓето пред 2000 години па не го исполнил ветеното?
Кај му е царството божје кое требаше да Го инсталира на земјата пред 2000 години?
мики не разбираш, не објаснување, објаснувања имаат и пагани и хиндуси и муслимани ипротестанти и католици и будисти...Let3,
веќе ти е објаснето и немаш причина за оправдување, но можеш слободно да глумиш „...нијесам одавле...„, оти не постои закон кој го забранува живеењето во заблуда...
копи пејст го измислија рисјанитеКопи/пејст...и томе слично.