Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Болен човеку, која анкета кажува дека СДСМ ке победи? Најди ми една и просветли ме. Дури и вашите анкети викаат дека ВМРО е 4-5% во предност за што чисто се сомневам дека е само толку.
Само знај дека лајкови на youtube видеа не е исто што и анкета.
LOL, Кај реков дека СДСМ ќе победи?

Затоа грујо од интерес на Македонија си купи мерцедес од 600к евра, и наочари од 60к евра, Од жал за Македонија.

Во интерес на државата влечка луѓе по автобуси за еден сендвич од град во град и си прислушкува во интерес на државата и турка се што му е на патот што не мисли како него.

Се тоа е во интерес на државата, пошто од мајка му нада е нели

Затоа грујо од интерес на Македонија си купи мерцедес од 600к евра, и наочари од 60к евра, Од жал за Македонија.

Во интерес на државата влечка луѓе по автобуси за еден сендвич од град во град и си прислушкува во интерес на државата и турка се што му е на патот што не мисли како него.
Мерцедесот е на државата, а наочарите ми се чини дека беа во додатна опрема за мерцедесот:D

Што мислите, ќе се организираат спонтано гдомци в недела?:sneaky:

Да беше ова режим и да имаше Финфишер немаше да јадете гомна на форумот и по фејсбук повеќе од недела дена.
А ти стварно мислиш дека луѓето овдека не пишуваат со доза на страв? Каков мороноид си ти уште за тоа да не си свесен?

Па јавен линч добива секој што ќе се крене било каков протест или штрајк за било што во државава на тв-шоуа низ телевизииве, имаш рандом етикети како соросоиди, платеници, петоколонаши, предавници кои се користат за оцрнување и дисквалификација, слушна ваљда со своја тиква какви закани има ако лајкнеш нешто на фејсбук, напишеш статус, искоментираш, да не збориме за скандалот од кој почна сето ова.

Невиден ужас е ова за едно граѓанско општество, луѓето денес бегаат од камери да не кажат нешто грешка па истото да ги кошта скапо.

Последно уредено:
Џабе го вртиш муабетот. Јас го презирам овој народ, ама тоа е мој став. Јас не сум член на СДСМ, всушност имам членска книшка од ДПМНЕ постара од сите министри во владата.

Не правиме муабет за тоа како и зошто ги добива Гвујо изборите. Правиме муабет за твојата беда кога ја браниш бандата арамии.
Аха,маргинализиран стар вмровец што лепел плакати а за возврат не го вработиле па сега плука по партијата[DOUBLEPOST=1481306102][/DOUBLEPOST]
Што мислите, ќе се организираат спонтано гдомци в недела?:sneaky:
ПРОСЛАВА бидејќи ќе биде 10:0

Најголема прослава ќе биди кога после 10 години ќе им скратат затворските казни
Правно не си виновен додека не се докажи спротивното ама овие паразитите партиски и роднински вработрни во сјо не докажаа ништо туку како жаби крекаа мислејќи дека со тоа ќе го крени рејтингот на транзициските криминалци воедно и домашни предавници.

Аха,маргинализиран стар вмровец што лепел плакати а за возврат не го вработиле па сега плука по партијата[DOUBLEPOST=1481306102][/DOUBLEPOST]
ПРОСЛАВА бидејќи ќе биде 10:0
Постојат ВМРО-овци од идеологија, а не само гмизавци кои чекаат работа од партија за 250 евра.

А оваа постава на ДПМНЕ нема ништо со вмровската идеологија. Впрочем, денешното ВМРО се само гмизавци, педери и кримоси. Ти од која група си?

Добро ја само не знам после понеделник што ке правите. Пак ке продолжите да си пишувате и во наредните 4 години?
Не ви се смачи од плукање више, знаете дека има живот вон форумот така?

Правно не си виновен додека не се докажи спротивното ама овие паразитите партиски и роднински вработрни во сјо не докажаа ништо туку како жаби крекаа мислејќи дека со тоа ќе го крени рејтингот на транзициските криминалци воедно и домашни предавници.
правно до сега требаше да се отворат истраги и обвинувања за сите иљадници криминали кои ги слушнавме на снимките

Се тоа е во интерес на државата, пошто од мајка му нада е нели
мерцедесот е службен и е наменет за да се вози Трумп кога ќе дојде на гости на 29 фебруари, а наочарите се за шоферот, пастирот само еднаш ги носеше на Мртво Море од безбедносни причини ..
Патем Бобан Заев носи очила за сонце од 383 000 долари
boban-zaev.jpg

а зајко го возеа со порше од 200.000 евра кога миленикот на зајчицата го демолира аудито од 80.000 евра, коли купени од тешко украдени пари
( кога си во опозиција)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom