Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не започнал да прети дека децата ке ми учат албански. И не се среќава со квази бизнисмени од Швицарска кои очајно сакаат да ја уништат земјата...Мислам на тој шпонот како и да беше, да му се серам у името гадно.
Не кажува јавно он. Тајно си договара, којзнае зошто не му успеало уште. Можеби премиерот Заев не му давал.

http://reporter.mk/2016/12/09/видео-вмро-за-македонија-груевски-тај/

Прво, се вели се заканува, прети е чист србизам. Имаш ирационален страв дека ќе мора да учиш албански, а не си доучил ни македонски. Второ, не те прашав за Заев, те прашувам за Гвујо.

Еве наброј ми три работи кои тој ги има направено за Македонија.

Скопје 2014
160 илјади вработени
тука има многу што да се каже:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1481296049][/DOUBLEPOST]
Не кажува јавно он. Тајно си договара, којзнае зошто не му успеало уште. Можеби премиерот Заев не му давал.

http://reporter.mk/2016/12/09/видео-вмро-за-македонија-груевски-тај/
Не работи, дај видео што работи

Скопје 2014
160 илјади вработени
тука има многу што да се каже:icon_mrgr:
Без срам го спомна Скопје2014 проект каде се украдени милиони? Браво, прав патриот.[DOUBLEPOST=1481296119][/DOUBLEPOST]
Скопје 2014
160 илјади вработени
тука има многу што да се каже:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1481296049][/DOUBLEPOST]
Не работи, дај видео што работи
Работи сега го гледав.

Не те прашав за Заев, те прашувам за Гвојо. Еве наброј ми три работи кои тој ги има направено за Македонија.
Еве тие инвестиции какви и да се, и пералници на пари да се ама многу луѓе не седат дома. Се сложувам со сите дека платите им се очајни ама па пак не седат дома за разлика од тоа кога опозиционериве беа на власт.
ВМРО се поконзервативна партија што лично мене ми се допаѓа иако кај нас нема дефинирано што е левица а што десница.
Не се којзнае колку трудат да ја средат државата ама барем се трудат за разлика од овие другиве што вадат бројки од ракав со просечни плати до небеса.
Има направено и лошо и добро за разлика од овие што немаат апсолутно ништо направено.

Без срам го спомна Скопје2014 проект каде се украдени милиони? Браво, прав патриот.[DOUBLEPOST=1481296119][/DOUBLEPOST]
Работи сега го гледав.
Затоа и го спомнав, сепак и тоа е проект

и видеото го нема
www.facebook.com’s server DNS address could not be found.

Скопје 2014
160 илјади вработени
тука има многу што да се каже:icon_mrgr:

Тебе еднаш ти кажав да земеш кофа, да плукнеш во неа, и да се удавиш. Зошто мислиш дека во меѓувреме сум го сменил мислењето и би почнал да дискутирам со тебе?[DOUBLEPOST=1481296476][/DOUBLEPOST]
Еве тие инвестиции какви и да се, и пералници на пари да се ама многу луѓе не седат дома. Се сложувам со сите дека платите им се очајни ама па пак не седат дома за разлика од тоа кога опозиционериве беа на власт.
ВМРО се поконзервативна партија што лично мене ми се допаѓа иако кај нас нема дефинирано што е левица а што десница.
Не се којзнае колку трудат да ја средат државата ама барем се трудат за разлика од овие другиве што вадат бројки од ракав со просечни плати до небеса.
Има направено и лошо и добро за разлика од овие што немаат апсолутно ништо направено.

Ајде сега прочитај го ова што го напиша и ќе сфатиш дека и ти не веруваш дека Гвујо било што направил за Македонија. Гвујо и бандата се елементарна несреќа, после транзицијата спроведена од Бранко и неговите директори, тие се втората најлоша работа што му се случила на Македонија. Столбовите на општеството, судството, образованието и здравството се пред колапс, ти ми велиш дека БАРЕМ нешто работат.

Срамота е, треба да се срамиш од себе. 10 години на арамилак и уназадување на Македонија, барем нешто работат. Сега ве плашат со федерализации, кантонизации и слични глупости, само за да не одат затвор.

Страшна работа колку глупав и ограничен народ живее во Македонија.

Последно уредено:
Еве тие инвестиции какви и да се, и пералници на пари да се ама многу луѓе не седат дома...

Која камаиказа си ти човече. За тие изнвестиции излезе дека плаќаат луѓето за да одат на работа.

Ме крадат, ама се занимава народ, муабетов :нинџ:

Која камаиказа си ти човече. За тие изнвестиции излезе дека плаќаат луѓето за да одат на работа.

Всушност, повеќе ќе се исплатеше директно од буџетот да му ги даваат парите на луѓето кои работат во инвестициите на Гвујо, поефтино ќе ја чинеше државата.

Тебе еднаш ти кажав да земеш кофа, да плукнеш во неа, и да се удавиш. Зошто мислиш дека во меѓувреме сум го сменал мислењето и би почнал да дискутирам со тебе?[DOUBLEPOST=1481296476][/DOUBLEPOST]

Ајде сега прочитај го ова што го напиша и ќе сфатиш дека и ти не веруваш дека Гвујо било што направил за Македонија. Гвујо и бандата се елементарна несреќа, после транзицијата спроведена од Бранко и неговите директори, тие се втората најлоша работа што му се случила на Македонија. Столбовите на општеството, судството, образованието и здравството се пред колапс, ти ми велиш дека БАРЕМ нешто работат.

Срамота е, треба да се срамиш од себе. 10 години на арамилак и уназадување на Македонија, барем нешто работат. Сега ве плашат со федерализации, кантонизации и слични глупости, само за да не одат затвор.

Страшна работа колку глупав и ограничен народ живее во Македонија
.
Ова е една од работиве зашто многу луѓе гласаат за ВМРО. У оној момент кога опозицијава не се сложува со народот одма тој е глуп, ограничен, грд, идиотски. Еј сопствен народ вреѓаш, нормално е дека негативно ке ти се одрази. Мислам со кој памет го грдите лицето на овој народ.
Толку ли не можете да сфатите дека со секоја увреда ВМРО само прибира гласови. Многу лош, ама ептен лош пристап имате кој е рамен на катастрофа, а верувај ја сум далеку од ограничен.

Ова е една од работиве зашто многу луѓе гласаат за ВМРО. У оној момент кога опозицијава не се сложува со народот одма тој е глуп, ограничен, грд, идиотски. Еј сопствен народ вреѓаш, нормално е дека негативно ке ти се одрази. Мислам со кој памет го грдите лицето на овој народ.
Толку ли не можете да сфатите дека со секоја увреда ВМРО само прибира гласови. Многу лош, ама ептен лош пристап имате кој е рамен на катастрофа, а верувај ја сум далеку од ограничен.

Џабе го вртиш муабетот. Јас го презирам овој народ, ама тоа е мој став. Јас не сум член на СДСМ, всушност имам членска книшка од ДПМНЕ постара од сите министри во владата.

Не правиме муабет за тоа како и зошто ги добива Гвујо изборите. Правиме муабет за твојата беда кога ја браниш бандата арамии.

Биди искрен, си аплицирал на многу од тие места ама ти удриле клоца бидејки не те бива за работа.[DOUBLEPOST=1481297047][/DOUBLEPOST]
Џабе го вртиш муабетот. Јас го презирам овој народ, ама тоа е мој став. Јас не сум член на СДСМ, всушност имам членска книшка од ДПМНЕ постара од сите министри во владата.

Не правиме муабет за тоа како и зошто ги добива Гвујо изборите. Правиме муабет за твојата беда кога ја браниш бандата арамии.
Хммм ти презираш свој народ а збориш за туѓа беда?

Хммм ти презираш свој народ а збориш за туѓа беда?

Каква врска има едно со друго? Македонскиот народ во двесет и кусурот години СО НИШТО не покажа дека заслужува да има држава. Грција ни удри економско ембарго и бевме на ивица на исчезување, тоа не го спречи овој народ масовно да оди на одмор таму и да им ги дава парите. Затоа што море си е море. Бранко им еба мајката со приватизацијата, овие луѓе само блееа како овци. Излегоа снимки со криминали на бандата на власт по кои во секоја нормална држава ќе им влезеа во Собрание и ќе ги обесеа на бандери, Гвујо им продава приказни дека снимките биле сечени и лепени.

Единствено што е сечено и лепено е мозокот на овие гревови, овие зомби креатури кои шетаат низ Македонија.

Последно уредено:
Каква врска има едно со друго? Македонскиот народ во двесет и кусурот години СО НИШТО не покажа дека заслужува да има држава. Грција ни удри економско ембарго и бевме на ивица на исчезување, тоа не го спречи овој народ масовно да оди на одмор таму и да им ги дава парите. Затоа што море си е море. Бранко им еба мајката со приватизацијата, овие луќе како овци блееа. Излегоа снимки со криминали на бандата на власт по кои во секоја нормална држава ќе им влезеа во Собрание и ќе ги обесеа на бандери, Гвујо им продава приказни дека снимките биле сечени и лепени.

Единствено што е сечено и лепено е мозокот на овие гревови, овие зомби креатури кои шетаат низ Македонија.
И уште на народот фалеше ти да ги презираш. Си кажа погоре, нема враќање назад. Го презираш македонскиот народ наместо да сакаш да помогнеш. Некој го тепал ти го презираш, марш бре битанго, срам да ти е.

И уште на народот фалеше ти да ги презираш. Си кажа погоре, нема враќање назад. Го презираш македонскиот народ наместо да сакаш да помогнеш. Некој го тепал ти го презираш, марш бре битанго, срам да ти е.

Сам се тепа овој народ, нема потреба некој да го тепа. Поткуплив е на ситно, мизерен. Му даваш двеста евра месечно за црнчење на лента, и еден седвич за по пат, и спремен е да плука по кој ќе стигне. И тоа само да плука, да му се припука малку ни сендвич ќе виде, ни бутур.
Игра на судбината е што имаме држава, Слобо беше развлечен на три фронта, инаку ни М од Македонија не ќе се видеше како самостојна држава.

Тебе еднаш ти кажав да земеш кофа, да плукнеш во неа, и да се удавиш. Зошто мислиш дека во меѓувреме сум го сменил мислењето и би почнал да дискутирам со тебе?[DOUBLEPOST=1481296476][/DOUBLEPOST]

Страшна работа колку глупав и ограничен народ живее во Македонија.
Ако на секој со кој не се согласуваш му го велиш ова, тешко ќе ти остане некој со кој ќе се согласиш во иднина.

У колапс е и што, да ставиме друг кој што според претходното искуство беше полош од овој, немој да кажеш се смениле нови се, комплет истата гарнитура се.
Во СДСМ остана само неписмена багра и претходни профитери, со толку материјал ништо не направија, треба под итно сите од таму да си фатат м'гла и на следните избори да дојдат нови скромни дечки.

Каква врска има едно со друго? Македонскиот народ во двесет и кусурот години СО НИШТО не покажа дека заслужува да има држава. Грција ни удри економско ембарго и бевме на ивица на исчезување, тоа не го спречи овој народ масовно да оди на одмор таму и да им ги дава парите. Затоа што море си е море. Бранко им еба мајката со приватизацијата, овие луѓе само блееа како овци. Излегоа снимки со криминали на бандата на власт по кои во секоја нормална држава ќе им влезеа во Собрание и ќе ги обесеа на бандери, Гвујо им продава приказни дека снимките биле сечени и лепени.

Бомбите излегоа, ама не излегоа бидејќи му беше гајле за Македонија, туку излегоа за своја лична профитерска цел, мисли малку у таа тиквата, што му менува на народот дали е Грујо или Зајко,
да поради тоа народот игра на сигурно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom