- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 995
- Поени од реакции
- 3.392
Само лошо ќе биди после 11 рушевина да остани.Pocnaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само лошо ќе биди после 11 рушевина да остани.Pocnaja
nekoj od ovde ima videno proekt kako treba da izgleda tribinata ?? nikoj ne pokaza proek a tribinata ja turnaja daj boze da ne ostani taka oti ke treba pak po sela da igrameСамо лошо ќе биди после 11 рушевина да остани.
Крајниот резултат ако вистина почни да се гради би требало вака да изглеа:nekoj od ovde ima videno proekt kako treba da izgleda tribinata ?? nikoj ne pokaza proek a tribinata ja turnaja daj boze da ne ostani taka oti ke treba pak po sela da igrame
Абе кoј рaспoн , нaстрaнa шo брaчкaтa убo јa зaфaти тoпкaтa , aмa Пaшетo се фрли oд кoгa влезе [emoji23] . Кoјa легендa е знaчи. Абе 35 метрa бе. , мoжи и пoќе беше. Бaш преѓе пешaчев и брoјaм 35 чекoри oд еднa бaндерa и се вртaм нaзaд и кoгa ме фaти смејa. Јaс бaндерaтa не јa гледaм oд тaму oвaј гoл прими. Ај дa беше излезем дa гo лoбoвa или нa кривa нoгa гo фaти или му се лизни.Е овде се гледа колку е важна висината на голманот,распон на раце,да знај да се фрли цел,во воздух да лета и да покрие агол,овај се фрли откако виде дека ќе оди топката во гол,ама касно беше,а и да се фрлеше не знам дали ќе ја фатеше.
Било кој голман со над 188см со нормален рефлекс можеби лесно ќе одбранеше,ама заебан удар беше,се креваше топката постепено точно во горен агол,со толку сила и прецизност беше упатен,тежок удар е ова за бранење,не само во фудбал туку и во ракомет кај шо голот е појќе од дупло помал и далеку понизок.
Колку треба за вакви удари да ги фаќаш ехеее,тренинзи,тренинзи,да прочиташ шут со време.
Кај нас години тренинзи на голманите се ко ќе лежат и Саше Петровски да му џитка топки а овие му ги враќат.
Голман треба некој ВИСОК да се земи,и двата голмани шо ги имаме ни се по 180см,помина то време.