Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеееее шо промаши Попзлатанов :shook::shook::shook:
1 на 1 оди од центарот сам и цел гол промаши :facepalm: После тоа го извади Шенсои :pos:
Ќе го биди малиот, добар е (y)

Едит: Боби Божиновски 0:2
Ајдеееее бе дај му 5 гола кој фудбал му го играме !!!!:bravobe:

Кој месечар е бе господе златен...:facepalm::facepalm::facepalm: Под итно голман да се носи за паузата, ова не смеј да се толерира поќе во клубот.

http://sportmedia.mk/fudbal/kup-na-makedonija/dzingo-premrzna-i-bez-kup-ostana-foto
109673-dzingo-premrzna-i-bez-kup-ostana-foto.jpg
prc.jpg

Ај честито пласман во 1/2финале.
Сега и четвртиот ќе иде во Европа освен ако се случи чудо и Брегалница го освои купот. Конечно најдобрите 4 да играат во Европа,а не да ги гледаме Ренова,Силекс и останати селски екипи.

Нема да ме чуди Шкендија ако ни се падни оти Вардар веќе се навикна да биди форсиран и да поминва лесно досега во сите кола од купот му се паднаја отепани екипи со една појака немат играно ама дајбоже да се паднат тие со Шкендија.

Претходната ко се играше во Битола, Мишевски како да кажа дека со Шкендија вкрстуваме. Уште и Победа да поминеше "страшно" за наши услови ќе изгледаа полуфиналните двојки. Па и вака на повидок е интересно финале Пелистер-Вардар, Пелистер-Шкендија, Вардар-Шкендија. Ако нема забрани весело ќе биди во мај.

15326489_1201072943319491_7570650047949274344_n.jpg

Пашето без заб остана од радост:kruna:

Од кај толку сигурен ?
Jas my kazav :) denes trebase uste dva tri da mu dajme na seljacite no toa e evropa ne ni bega ako osven ne daj boze zaminat gazdite inaku se ke bidi OK
Sega mora da se donesat igraci I se razbira dozivoten dogovor so trenerot naci sensoi pa ova e ziva legenda

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Нема да ме чуди Шкендија ако ни се падни оти Вардар веќе се навикна да биди форсиран и да поминва лесно досега во сите кола од купот му се паднаја отепани екипи со една појака немат играно ама дајбоже да се паднат тие со Шкендија.

Ne treskaj gluposti ziti se. Vardar so Skendija ke padne vie so rbegalnica. Vie ke bidete tie forsiranite ne se sekiraj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom